Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
na spotach sie pojawiaj to bedziesz na bieżąco :)

Nieee :P pisalem kilka watkow wyzej :( Skrzynia sie posypala :O ja to mam jakies szczescie do nich ale ktos robil ta skrzynie ;/ czerwony silikon bo tam 3 zgrzytala i myslalem ze wyspzeglik bo zaczal cieknac i zamowilem nowy u amigasa ale padla przed paczka;/ i myslelismy ze to jest przyczyna zdarzylem olej w niej wymienic.. i odkrecil znajomy zawor spustowy a tam drobinki;/ i szukam skrzyni teraz :(

ale na ostatnie spoty to raczej bez auta się przyjeżdża :P
a tak poza tym to współczuje :(

Może tym razem Kleczew?? otworzyli nam nową spelunke - Kleczewianka, zarezerwuje stolik i przetestujemy lokal :D w środku bardzo przyjemnie i ludzie poziomem zbliżeni do nas :P więc nie będziemy sie wyróżniać :P

i to jest myśl, ale najwcześniej za dwa tygodnie, bo teraz mam wyjazd do Zakopca, będzie śliwowica ;)

Może tym razem Kleczew?? otworzyli nam nową spelunke - Kleczewianka, zarezerwuje stolik i przetestujemy lokal :D w środku bardzo przyjemnie i ludzie poziomem zbliżeni do nas :P więc nie będziemy sie wyróżniać :P

dobrze że nowe lokale otwierają bo niedługo by wyszło że tylko na parkingach bysmy mogli spoty robić ;)

Ostatnia edycja:
Co do tych zapisów to kto z Konina jedzie? takie rozpoznanie sobie zróbmy :) ja z Martą jesteśmy chętni. Widzę ze liczba miejsc jest ograniczona więc warto się sprężyć i szybko zrobić zapisy i ustalić skład kto jedzie z konińskich alfaholików :)

My jedziemy na 100%

No ja to jadę tylko muszę przelew zrobić. A i tym razem jadę swoim :P

Amortyzatory
Powrót