Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Xofer ten Nissan ma koło zapasowe pod maską jak Maluch :D o jaaaa :P

Panowie i Panie to kto się pisze na moje spotkanie urodzinowe w sobotę 11 lutego ? I co z tym spotem co miał być. Yago weź sprawy w swoje ręce to się w końcu spikniemy.

to ustalamy termin 4.02 jak reszta się niewypowiada, kto dojedzie to dojedzie a w najgorszym wypadku bedziemy w trójke:cool:

Siemka panowie. jestem z okolic Koła chciałbym się kiedyś spiknąć z wami niestety nie ma mnie w kraju a tak się składa że też mam urodziny 11 lutego:)

To 4 lutego jesteśmy umówieni, Kulawa Gęś - spotkanie urodzinowe Xofer Party ;) jeszcze raz wszystkich zapraszam wypić za zdrowie moje i mojej Belli !

---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

to ustalamy termin 4.02 jak reszta się niewypowiada, kto dojedzie to dojedzie a w najgorszym wypadku bedziemy w trójke:cool:

Wpadnij 4 lutego do Ślesina... :)

tak jak zawsze!!!:cool:

jak tak bedziemy kręcić to do wakacji będziemy termin ustalać :mad:

Yago spokojnie :D

4 luty - 19.00 - Kulawa Gęś

1. Xofer - Klaudyna
2. Wonski
3. Ywgo
4. Tweety
5. Łukasz - kolega Xofera ( był już na spotach )

no od razu lepiej :cool:
Ps. popraw mój nick :mad:

Co do tego Błażejewka to moglibyśmy sie zebrać i jechać po prostu na taki jednodniowy wypad odwiedzić innych alfistów, nie musimy przecież zostawać w hotelu itd, daleko nie ma także taki spocik można by było z innymi zrobić i się zapoznać :) Pomyślcie nad tym :)

zapraszamy, z otwartymi ramionami was przyjmiemy!!!!

Mazanna jest w trakcie produkcji:-) wiec kuligiem pod samo jezioro ja zaciagniemy :-)

Siemka koledzy.No ja właśnie w lutym nie mogę:(.. muszę do pracy

Panowie chyba niebedzie tak zle i w tym kwietniu niebedzie takiej temperatury jak dzis ( rano u nas -11) !!!!także zapraszamy serdecznie a jeżeli chodzi o koszta to niezostając na noc odliczacie sobie koszt noclegu i sniadania od całej sumy .Sam spot zapowiada sie interesujaco wiec zapraszamy !!!!!!

Amortyzatory
Powrót