• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Konin Alfa

• Autor wątku Autor wątku FreezeR
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dzięki za spota, witamy nowego Alfistę, mózgować z tym spotkaniem świątecznym ;)

Więc jak, robimy coś w sobotę, lub niedzielę ? Niestety wyjazd do Wrocławia odpada w moim przypadku, nie chce mi się tłuc po nocy i nie mamy z kim zostawić Wiktora.

Dobra koniec leniuchowania.

Sobota 18.30 - spotkanie opłatkowe w Koninie, Klub Musztarda - chyba że ktoś ma inne propozycję. Pałacyk, Zdechła Gęś Ślesin.

ja bym był raczej za zdechła gesią, jakoś tak bardziej elegancko :cool:

Generał nie ma narazie internetu :p, trzeba telefonem satelitarnym mu dać znać :p

cima&paula chyba kpisz, my nie mamy 120 kilometrów, więc nie żartuj sobie, Wy swojego malucha nie zabieracie, a ja będę go męczył prawie 300 kilometrów ? A wracając do naszej imprezy, zdechła gęś może być, zachowamy się kulturalnie, a na koniec damy czadu, w Ślesinie jest jeszcze taka knajpa Ochfeśnicka, ale nie wiem jak to tam wygląda, może Xofer coś więcej napisze.

Uwentualnie może być to, tylko nie doczytałem czy browar mają ;) http://www.palacyklisewo.pl/

Ostatnia edycja:
wonski ale co tak skaczesz odrazu, my prawdopodobnie alana zabierzemy. przeciez nikt cie do niczego nie zmusza tylko rzucilismy propozycje nie musisz odrazu unosic sie duma i obrazac bo nie masz o co. nikt ci krzywdy nie chcial zrobic

ja się nie obrażam, ale pomysł z targaniem rocznego dziecka 300 kilometrów po to żeby godzinę w kręgle pograć dla mnie jest słabym pomysłem

Wonski wyluzuj :P Cima Cię zaprasza a ty tak krzyczysz :Phehe

Ochewśnicka odpada, sztywno tam, zobaczę jutro czy Oberża u Wiatra będzie otwarta, tam można krzyczeć :P

Sork że post za postem, ale kto jutro mnie zabierze ? Rafał może będziesz miał miejsce w bagażniku dla robaczka ;) ?

Amortyzatory
Powrót