[155] Kompletna Renowacja 155 V6

Super, jak skończysz wyjdzie wspaniały samochodzik, fajnie że są osoby poświęcające swoją prace, czas i środki finansowe na renowację takich samochodów. Już nie moge się doczekać na finalny efekt. Powodzenia

Ostatnia edycja:
Jutro wstawie fotki , powiem szczerze ze przejechalem nia 400 km . I jest to wspaniale auto!! Gdyby palila te 8 litrow mniej to jezdzil bym nia na codzien :)

bez przesady....:)ja mam 2.0 8v i pali mi średnio 10-11 to twoje 2.5 myślę że gdzieś ze 12-13...zbytniej różnicy nie ma....:Praptem 2 litry...:)a poza tym mam znajomego który ma BMW 2.0 i mówi że jak 13 osiąga w mieście to jest cud....więc alfa jak na takie osiagi zużycie ma umiarkowane...:)

Tak przeglądam twój wątek i powiem szczerze, że prace idą w dobrym kierunku. Na prawdę w niezłym stanie jest to autko, a widzę, że będzie w jeszcze lepszym... Powodzonka !

taaa 12-13 w tym egzemplarzu nie możliwe , jazda na krótkich odcinkach i dwa razy po wawie . wyszło 17 l

Nie ma co się oszukiwać, na wodę to nie jeździ, ale do 15 można zejść spokojnie.

Bez przesady 12-13 w mieście jest spokojnie do osiagnięcia jeżdząc normalnie. Stanie w korkach podwyższa spalanie dosc znacznie w każdym aucie

taaa 12-13 w tym egzemplarzu nie możliwe , jazda na krótkich odcinkach i dwa razy po wawie . wyszło 17 l
ej ale obiecaleś nam zdjęcia...a te 17 to chyba nogę przyspawałeś sobie do podłogi razem z pedałem gazu...:P

Ja tam w te 17 wierzę :)

Autko śliczne ... marzy się taka robota przy swoim.

Amortyzatory
Powrót