• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[MiTo] Kompatybilność przełącznika zespolonego.

Fouzerstwo

Nowy
Auto
Alfa Romeo MiTo 1.4TB 155KM
Cześć!
Po wielu miesiącach poszukiwań znalazłem przełącznik zespolony do mojego Mito. Sęk w tym, że posiada on dodatkowy przełącznik do automatycznych świateł. Obecny przełącznik nie posiada tej funkcji, czy zatem w jego miejsce zamontuje ten lepiej doposażony? Ta funkcja nawet nie musi działać, kwestia, czy wejdzie P&P i nie trzeba będzie rzeźbić.

Powinno wejść, u Giulietty też tak działa - miałem tak nim dorobiłem czujnik. Jak nie aktywujesz funkcji w komputerze to tryby automatyczne albo nic nie robią (w przypadku świateł) albo spełlniają tą samą funkcje co byłaby na tym miejscu w przypadku normalnej manetki (np. u Giulietty pierwszy tryb wycieraczek - na trybie auto, który jest na miejscu pierwszego trybu ściera jak w pierwszym trybie normalnej manetki).

Zostawiam informację dla reszty forumowiczów. Przełącznik działa P&P, nic nie trzeba było kodować, oczywiście światła automatyczne nie działają bo nie mam czujnika, ale reszta działa prawidłowo.

Amortyzatory
Powrót