komis

Cubus00

Aktywny
Auto
byla Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999 jest 159 2,4
mam prosbe czy ktos z Jarocina jest w st6anie powiedziec cos na temat tego komisu
[h=2]Auto Komis Nowak[/h] Witaszyczki 45A, 63-200 jarocin
aut tam miliony i ceny porównując rocznikowo dosc niskie,

Jarocin to takie zagłebie Mirków Handlarzy, więc bardzo ostrożnie oglądałbym tam auta.

tak ,wiem, ale gosciu ma tam auta ,ze glowa mala i to mnie ciekawi

jak potrzeba obejrzeć coś to zawsze mogę podjechać. Jak coś to priv.

spoko , to tak na razie orientacyjnie ,chociaz jest tam 159 SW srebrna 2010 rok i cos cena mi nie pasuje , moze wiesz cos o komisie bo ceny sa super

komisy jak komisy, na trasie Jarocin- Pleszew jest sporo komisów i każdy na pewno probuje zarobić. Ale konktreknych info o komisie nie słyszałem.

normalnie cuda wianki,strona nie istnieje albo nie aktywna ,auta na otomoto poginely , nic juz nie wiem, wsadzili go:)

Jarocin to takie zagłebie Mirków Handlarzy, więc bardzo ostrożnie oglądałbym tam auta.

Jak Jarocin to i rownie dobrze Poznan itd,a Olsztyn to zaglebie wegla

Wszędzie trzeba oglądać mega ostrożnie autka przed zakupem :)

Jak Jarocin to i rownie dobrze Poznan itd,a Olsztyn to zaglebie wegla
Popieram! Nie ma reguły co do konkretnego miasta. Z każdym wiąże się jakiś stereotyp, wszędzie znajdzie się taki Mirek- handlarz. :)

normalnie cuda wianki,strona nie istnieje albo nie aktywna ,auta na otomoto poginely , nic juz nie wiem, wsadzili go:)

dzis strona juz istnieje, ale auta sa zupełnie inne i jest ich 95%mniej ,nie wiem co to byl za przewał ,tam bylo aut ze 400 i to jakie

Daj sobie luzik z handlarzami , kup autko od prywatnego...no chyba że uwielbiasz być oszukiwanym z magicznymi przebiegami i dziadkami co bujali się tylko zatankować auto :D
Kupiłem kiedyś w Jarocinie z komisu (pierwszy i ostatni raz) Punto w pakiecie abarth ,zbierało się elegancko itp , ale po czasie już było widać że autko przeszło swoje , sprzedałem dalej a ogłoszenie u nich w komisie dalej wisiało :D

Daj sobie luzik z handlarzami , kup autko od prywatnego...no chyba że uwielbiasz być oszukiwanym z magicznymi przebiegami i dziadkami co bujali się tylko zatankować auto :D
Kupiłem kiedyś w Jarocinie z komisu (pierwszy i ostatni raz) Punto w pakiecie abarth ,zbierało się elegancko itp , ale po czasie już było widać że autko przeszło swoje , sprzedałem dalej a ogłoszenie u nich w komisie dalej wisiało :D

To przeczytaj to co napisales i sie zastanow czym sie roznisz od tego komisu,a jestes prywatny

To przeczytaj to co napisales i sie zastanow czym sie roznisz od tego komisu,a jestes prywatny

w skrócie napisałem że sprzedałem dalej
wymieniłem skrzynie , sprzęgło , całe zawieszenie (wahacze, drążki, amortyzatory ) remont głowicy został zrobiony i sprzedałem , oczywiście właścicielowi powiedziałem co było wymieniane .
Teraz pasuje ?

Doradzisz coś? Stoi w Wyszkach.
Warto w ogóle pchać się w disla z 2003, nie wiedząc jak był eksploatowany.
Na pierwszy rzut oka wyglądało ładnie. Przebieg niewiarygodny, na autoskaucie z Niemiec już tylko kilka sztuk z okresu przed liftem ale i tak z dużo większym przebiegiem i drożej.

http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-bez...C34639237.html

Mam VIN, czy da się zweryfikować? Ja próbowałem szukać i nic konkretnego, szczególnie przebieg, czy serwis.

Jeśli to możliwe proszę o pomoc:
ZAR93200001308892
Znalazłem tylko:
http://eper.fiatforum.com/eper/navi...RATION=&SB_FULL=&ESB_ORDER_TYPE=&SENDFORAUTH=

Jak chcesz kupić fajne 156 SW to zapraszam do mnie.

Amortyzatory
Powrót