• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Kolumna ślubna

bogusz

Nowy
Auto
147 1.9JTD 115km. 159 2.4 JTDm 210km
Wiem że już późno, ale mam prośbę do alfoholików. Otóż w sobotę 11.08.2018r biorę ślub z moją długoletnią narzeczoną również alfoholiczką. Więc jeśli ktoś miałby chęć i odrobinę czasu to prosiłbym o eskortę nas w tym ważnym dniu z pod kościoła Matki Boskiej Nieustającej Pomocy w Starachowicach do Modrzewiowego Dworku w Mircu. Cała akcja miałaby się zacząć ok godz. 16:40. Dla każdego przewidziany procentowy upominek

Jak by znalazło się więcej auto i wyrobie się na czas piątkowa trasa prawie 1300km to pisał bym się na taka akcje [emoji16]

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Spróbuj udostępnić na grupie alfaholicy na fb może więcej osób zobaczy. Ja muszę zobaczyć czy dam radę z Nowin trochę się jedzie lecz nie wykluczam że może wpadnę, ale naprawdę fajny pomysł.

No to jest nas 2, a do ślubu Alfa was wiezie [emoji57]

No chyba że byłaby bardzo duża burza to wtedy się nie pojawię, ale jeśli warunki będą ok to czemu nie ^^. To wtedy zamelduję się czarną 159.

Gulia dobra opcja tyle ze ja jeszcze w Holandii kurcze nie wiem kiedy wyruszymy ale myślę ze mimo zmęczenia powinienem się pojawić. Auto trzeba będzie wcześniej opłukać. [emoji16] Co do pogody to tez mam nadzieje ze nie będzie padac

Gulia dobra opcja tyle ze ja jeszcze w Holandii kurcze nie wiem kiedy wyruszymy ale myślę ze mimo zmęczenia powinienem się pojawić. Auto trzeba będzie wcześniej opłukać. [emoji16] Co do pogody to tez mam nadzieje ze nie będzie padac

Panowie sprostowanie. Przykro ale niestety nie dam rady się pojawić, stoję 510km od Starachowic. Następnym razem. Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Jak na razie pogoda niestety nie rozpieszcza ale podobno do 14 ma padać a potem już ma się aura poprawić. Na co szczerze liczę :-)

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Kolega który był na eskorcie niech się odezwie na pw

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót