• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kolumna ślubna alfoholika :)

Panowie ok 14:20 u mnie pod domem miejscowość Mirzec ul.Majorat 36a,następnie ruszamy pod dom mojej jeszcze narzeczonej
do Starachowic

TriXter co z tą ekipą z CK?
było kilka osób chętnych ale jak im powiedziałem ze ja nie dam rady bo auto na serwisie to sobie chyba odpuścili ale byly 3 osoby chętne jak odbiore auto to bedzie nas 3/4 ale nie wiem jak z moja bella

Witajcie, to mój pierwszy post więc chciałem się przywitać.
Chętnie bym przyjechał, ale mam za daleko :/

Proponuje 13:30 targowica, trzeba też pomyśleć nad trasa od Pawła do Oli, tak zeby nas gdzies nie rozdzielilo na jakis swiatlach czy cos...
Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2

W sobotę na targowicy o tej porze to chyba jeszcze jest płatne bo targ jest i może być problem z miejscem. Może na parkingu koło stadionu?

Spoko zapomnialem o targu i ze to sobota...kolo stadionu, super mi pasuje

moja bella niestety pojechała na warsztat i nie wiem czy do soboty zdążę ją ogarnąć żeby przyjechać :( chyba że wpadnę fiatem palio na ramkach AH :D

Ja mam rozwiązanie problemu belli w serwisie. jak ekipa z kielc nie chce bez Ciebie przyjechac to zabierz sie z kims i po problemie...

Chłopaki Ja mogę was poprowadzić do domu :) Akurat będę o tej godz w st-ce ;)

jutro jest spot to dogadam się z chłopakami kto w ogole bedzie chetny i ja jeszcze nie bede w Kielcach tylko w staszowie, wiec jutro sie dowiem i przekaze wam info

Dobra to teraz konkretnie kto jutro jedzie. Ja jestem niestety brera i gt odpadly...dawac pisac konkretnie w prawo albo w lewo...

chciałbym ale nie mogę... alfa unieruchomiona na dłużej myślałem że dziś skończę a tu dupa... niestety odpadam, bardzo mi przykro że nie mogę :(

Dwa auta...? Zajebiscie...

Spotykamy sie 13:30 na parkingu pod stadionem przy ul radomskiej

Było super, wszystko pięknie się udało. Koledzy dopisali, kolumna się nie rozsypała po drodze, wszystko jak w najlepszym porządku:) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Oli i Pawła:) Pozdrawiam i dziękuje wszystkim którzy się pojawili:)

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 20141025_140913.jpg
    20141025_140913.jpg
    355.1 KB · Wyświetleń: 157
  • 20141025_140958.jpg
    20141025_140958.jpg
    330.1 KB · Wyświetleń: 158
  • 20141025_142553.jpg
    20141025_142553.jpg
    394.2 KB · Wyświetleń: 155
  • 20141025_145717.jpg
    20141025_145717.jpg
    142.8 KB · Wyświetleń: 151
  • 20141025_145748.jpg
    20141025_145748.jpg
    305.3 KB · Wyświetleń: 155
  • 20141025_145813.jpg
    20141025_145813.jpg
    357.4 KB · Wyświetleń: 153
Widzieli czarnego spidera po drodze?
Wlasnie sie dziwilem czemu tyle alf w jednym miejscu I dopiero dzis znalazlem temat

:o dobrze was było widzieć na miodowej. Fajnie to wyglądało. Zgraliśmy się w czasie bo akurat jechałem do Wawy :D Pozdrowienia dla nowożeńców;)

Widzieli czarnego spidera po drodze?
Wlasnie sie dziwilem czemu tyle alf w jednym miejscu I dopiero dzis znalazlem temat

Widzieli widzieli...:-) kolega jest chyba nawet z ode mnie z osiedla....:-)placyk orlowo?

Dodano po 4 minutes:

:o dobrze was było widzieć na miodowej. Fajnie to wyglądało. Zgraliśmy się w czasie bo akurat jechałem do Wawy :D Pozdrowienia dla nowożeńców;)

Naprawde super wyszlo:-) szkoda że Cię nie było, kolegi ze spidera rowniez...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót