• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Koło zapasowe ?

Mam szybkie pytanie, czy moglby mi ktos podac jakie cisnienie powinno byc w dojazdowce? Instrukcje mam w domu a ta informacje potrzebuje asap...

Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk

Mam szybkie pytanie, czy moglby mi ktos podac jakie cisnienie powinno byc w dojazdowce? Instrukcje mam w domu a ta informacje potrzebuje asap...

Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk

Zapasowe
koło dojazdowe
T125/80 R17

4,2 bar

Zapasowe
koło dojazdowe
T125/80 R17

4,2 bar

Witam Panowie,

Mam pytanie związane z rozmiarem koła dojazdowego. Lato i zima ma 225/50 R17 jaki rozmiar koła dojazdowego powinienem kupić założyć żeby wszystko pasowało?
Chodzi mi o wszystkie rozmiary:
Szerokość
wysokość
ET

Dziękuję. Bardzo.

Jest to dodatkowa część. Od strony z gwintem przykrecasz do nadwozia (ta blacha na dnie), a do otworu z drugiej strony wkrecasz ten bolec który trzyma wszystko. Jeśli nie masz tego elementu to pewnie dla tego brakuje Ci 2 cm

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

odgrzebuje staruszka
brakuje mi tej plastikowej przedłużki ,w eper na rys. nr 11, gdzie to dostac ,albo moze ktos zwymiaruje to dam rade dorobic

Ostatnia edycja:
nikomu nie chce sie tego sworznia zmierzyć :confused:
przedłużyłem srube ale styropian za bardzo sie wygina , bo nie ma oparcia i za chwile bedzie luzne kolo

Amortyzatory
Powrót