Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Delikatnie rusza sie w lewo prawo,gora dol.Jeszcze raz napisz ale normalnie o jakim luzu powiadasz.
Delikatnie rusza sie w lewo prawo,gora dol.
Czy druga strone ta dobra tez trzeba wymienic rownoczesnie.Łożysko piasty.
Nie trzeba.Czy druga strone ta dobra tez trzeba wymienic rownoczesnie.
Witam,zamierzam kupic lozysko znalazlem ich troche rozni producenci np snr, ruville ,a.b.s, fag, Metzger, swag, optimal. nk, ktory bedzie najlepszy i sprawdzony rok mojej 159 2010 TI 1.9 16V 150.dzieki.
To nie kwestia wiary, tylko doświadczenia. W jednych markach jedni producenci sprawdzają się lepiej, inni gorzej, a z kolei w innych może być odwrotnie
Akurat SNR w przypadku 159 sprawdzają się bardzo dobrze, to łożyska montowane w fabryce.
A ja założyłem już 4 łożysko SNR w trzeciej i do tego pory cicho. Pierwsze auto zrobiło na dwóch lozyskach już ponad 70 000 km. Za to jakiś no name zepsuł się, gdy auto stało w garażu![]()
Nigdy nie kupuj nic co ma w nazwie "original".A co myślisz o ORGINAL BIRTH ITALY części włoskie 4 lata gwarancji tylko co jest w nie pakowane.
Nie spotkałem się z taką marką do tej pory. W jakiej cenie to masz?