Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Sam już nie wiem,czy kupić nowy kolektor czy wywalić klapy. Muszę coś z tym zrobić bo mam już 135kkm i orginalny plastykowy kolektor. Pewnie ładnie w nim syfu.
Też rozważam takie rozwiązanie przy wymianie rozrządu.A ja zleciłem swojemu mechanikowi czyszczenie kolektora i na razie mam spokój. Przebieg 150 000km i klapy były już częściowo zablokowane , oczywiście syf straszny .
z tego co wiem juz od dawien dawna produkują zmodernizowane. i raczej stare już nie występują. różnica tylko w zastosowanych materiałach stosowanych do mechanizmów.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
IMHO urban legends jeśli chodzi o te poprawki.z tego co wiem juz od dawien dawna produkują zmodernizowane. i raczej stare już nie występują. różnica tylko w zastosowanych materiałach stosowanych do mechanizmów.
Klapki w plastikowych się urywają i wpadają do cylindra. Jak masz pecha to przelecą przez cylinder i wpadną do turbiny. Ciężko bez 5000 zł podejść potem do naprawy.Znalazłem dwa na allegro za 800zł i mam nadzieję,że są z tych lepszych materiałów. Plastikowe ciężko dostać. Są aż tak złe?
No nie masz racji. Napisałem maila do nich. Dają jednak rok gwarancji.żadnej gwarancji nie masz. nikt ci nie da na warsztatowe wynalazki.
Ciekawe ile daje gwarancji na taki patent:
http://www.kolektorycdti.pl/