[155] Kolejna ale już ost stara alfa 155v6 fl

Na pewno wymiana oleju nie zaszkodzi, ale rozwiązanie problemu zacząłbym od przejrzenia wodzików (mechanizmu sterowania) skrzyni biegów. Jeśli tam będzie wszystko ok to udałbym się do warsztatu od skrzyni z "reklamacją" - niech się ustosunkują do słabo wchodzących biegów.

Dalej chcesz pomarańczowe kierunkowskazy? Bo w mojej nowej mam takie, a wolę białe :)

Witam po długiej przerwie w aucie się trochę pozmieniało narazie zdjęcia tak na szybko, jak będzie ładnie to zrobię jakąś sesje lub może jakiś spocik naszych kantów w wikend jacyś chętni?
249.jpg
250.jpg
251.jpg
252.jpg
253.jpg
254.jpg

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Dzięki Artasowi dziś zawitał drugi silnik który będzie odnowiony i wrzucony będzie trochę rzeczy na sprzedaż które nie pasują od wersji przedliftowej jak np magiel
293.jpg
294.jpg

A co się dzieje z tym co masz teraz?

Nic się niedzieje może szklanki trochę słychać porostu chce mieć silnik zrobiony od podstaw z przebiegiem 150 tys bo aktualny niewiem ile może mieć, jestem pedantyczny w tych sprawach nic nie poradzę.

Nic się niedzieje może szklanki trochę słychać porostu chce mieć silnik zrobiony od podstaw z przebiegiem 150 tys bo aktualny niewiem ile może mieć, jestem pedantyczny w tych sprawach nic nie poradzę.
kup jakąś padaczkę 145/155 i złozymy auto na tym silniku
Zabrałes wiązki i ECU do tego silnika?

Twoja 155 wygląda co najmniej godnie. Miałem 155 w stanie bardzo zbliżonym do Twojej. Dbaj o nią a będziesz się z niej cieszył tak jak ja ze swojej.

Flokowanie na plus, coś jeszcze z wnętrza zamierzasz opindolić flokiem? :)

Czytaj CAŁOŚĆ ze zrozumieniem bo na głupca wychodzisz.

Witam po długiej przerwie w aucie się trochę pozmieniało narazie zdjęcia tak na szybko, jak będzie ładnie to zrobię jakąś sesje lub może jakiś spocik naszych kantów w wikend jacyś chętni?
254.jpg

Uuuuu, dopiero teraz widzę, że kanciak w końcu przerejestrowany... Czyżby teraz miał dożywocie? ;D

Scudetto nowe?

Amortyzatory
Powrót