• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Koledzy z Wieliczki.

ANET

Nowy
Auto
ALFA 164 SUPER 3.0V6 24V
Koledzy mam pytanko kto pomyka po Wieliczce czarna GTV na ramkach klubowych,maz mi mowil ze dzis byl pod sklepem na krakowskiej w ktorym pracuje.

Takich szczegółów nie widział ale wczoraj ten sam gość był w tym samym miejscu ciemną 156.

- - - Updated - - -

Też ramki klubowe.

Witanie się

Witam Użytkowników!
Niedawno kupiłem moją pierwszą alfę, o co chodzi z tym witaniem się i pozdrawianiem??

Przede wszystkim cześć witamy Cię serdecznie.

- - - Updated - - -

Chcemy aby wszystcy użytkownicy AR pozdrawiali się na drodze,taki miły zwyczaj.

- - - Updated - - -

Taka nowa świecka tradycja.

I nie tylko z Niepołomic masz blisko do Bochni to może nas kiedyś odwiedzisz?

pozdrowienia dla kolegi w czarnej 147 ktory mi dzs machal (bordowe 147) niestety nie zdazylem bylo to pod azalia w niepolomicach,ok 14.30 pozdrawiam i zapraszam na spotkanie do bochni blize info wtemacie bochnia ilu nas jest :-D

Zapraszamy do Bochni tak jak wczesniej pisał kolega misior.

codziennie ok 14.20 przejezdzam obok azalii:) wiec moze kiedys sie spikniemy na jakis mini zlocik spontana a tym czasem zapraszamy do bochni w wieksze grono :)

Albo czekają by je odkopać, witam kolegów, ja nie z Wieliczki ale z niedalekich okolic :D

Jak niewiele się dzieje to cisza. Ja codziennie jadąc przez Wieliczkę do roboty spotykam jakieś 14X ale zwykle odzewu brak.

Ja w Wieliczce juz pare razy widzialem 166, z ramkam,i w kolorze ciemnej śliwki, ale kierownik nie reaguje na pozdrowienia :(

Amortyzatory
Powrót