Kołderka dla Alfinki

Stefan116

Użytkownik
Auto
GT 1300 Junior 1974r.
Wie ktoś może gdzie taką kołderka dla Alfinki można zdobyć?? Widziałem w salonach samochodowych czasem auta są czyms takim przykrywane ale gdzie takie coś kupić??? I ile mniejwięcej mogło by to kosztować?
Zawsze fajnie by było z rana po otwarciu drzwi od garażu zobaczyć jak Alfunia śpi sobie pod kołderką hehe i każdego dnia czułbym sie jak bym nanowo odbierał autko z salonu hehe
http://moto.allegro.pl/item150602831_alfa_romeo_166_salon_nowa_185_000zl.html

przyznaj sie ze spisz z alfa i Ci zimno a nie o nowosci z salonu piszesz :D

Widziałem taki pokrowiec na allegro od 156 GTA za 350zł.

Z Alfunią nie sypiam hehehe :P :wink: a jak tylko bede miał możliwość zajade do jakiegoś salonu i zobacze ten katalog :D

Będę w poniedziałek w pracy to wam sprawdzę cenę tej "kołderki" :)

noi jaka cena tej kołderki fajna faza..mi ię podoba.... :twisted:

otatnio przeglądałem jaką gazete motoryzacyjna i był taki pokrowiec na Porche...koztował cos koło jak dobrze pamietam 450 zł...

Ale taką kołderką to tylko przykrywać Alfę w garażu,mnie pod blokiem by szybko wcieło takie przykrycie.

Mały OT - widziałem dzisiaj tą 166 co jest przykryta kołderką w ogłoszeniu :P

KUBAS napisał:

otatnio przeglądałem jaką gazete motoryzacyjna i był taki pokrowiec na Porche...koztował cos koło jak dobrze pamietam 450 zł...

No i z tego co pamiętam do 156 taż był w cenia jakoś 500 zł , ale sorki, dopiero po świętach będę w pracy. Teraz jestem na zwolnieniu lekarskim z zapaleniem krtani, mam przechlapane bo nie mogę mówić :)

phantom71 napisał:
KUBAS napisał:

No i z tego co pamiętam do 156 taż był w cenia jakoś 500 zł , ale sorki, dopiero po świętach będę w pracy. Teraz jestem na zwolnieniu lekarskim z zapaleniem krtani, mam przechlapane bo nie mogę mówić :)

ale dobrze przynajmniej że pisac mozessz :mrgreen:
nio to kuruj się...i czekamy na odzew z cennikami...

Amortyzatory
Powrót