Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Powiem ci kolego że też tak mam co śmieszne po i przed wymianą zawieszenia efekt sie nie mienił podejrzewam że odpowiedzialne moga być drążki pionowe bo jedynie ich nie wymieniłem.
Będzie Ci potrzebna druga osoba jeśli chciałbyś sprawdzić to sam. Wjedź na kanał i podnieś samochód, Ty wchodzisz pod auto a druga osoba "szarpie" kołem czyli tak jak sprawdzają mechanicy. Siedząc w kanale będziesz widzieć wszystkie luzy jakie masz w zawieszeniu albo jedz na diagnostykę i zapłać 10zł (ja przynajmniej tyle dałem) i niech Ci sprawdza/pokarzą paluchem co do wymiany
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.