Kody Błędów 1.9 JTD

sobi112

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156, 1.9 JTD, 105 KM
Witam

Przeczytalem wiekszosc forum i powiem ze nic nie znalalem to co chcialem.
A mianowicie mam takie błedy:
- C026C
- C2564
- C3920
- C3A61
- C3061
- C2D69
- C2574
- C216E
- C2500
- P000C
- P02E2

Co oznaczaja te blędy?
I moze macie jakie ksiazki na PC gdzie mozna odczytac co to za błędy?

Czekam na odpowiedzi

Szukalem tam , ale takich nie ma, wiec dlatego napisalem nowy watek zeby sie upewnic..

wiec ja odczytuje V-scan Multidiag i tam jest oprogramowanie : eobd, obd, obd2 professional , i on wlasnie mi odczytuje tylko bledy silnika i je kasuje odrazu :)

Nie mam kabla do podlaczenia ... wiesz moze jaki moze byc dobry i ktorego mozna kupic na allegro?

Chetnie skorzystam z takiego linka bo tez kupilbym w koncu kabel mam nadzieje ze do wszystkich JTD bedzie pasowal jesli oczywiscie podacie koledze ten link :)

Sobi, tylko FiatemECu nie sprawdzaj sobie przebiegu... Bo prawdopodpbnie padniesz... Lepiej żyj chwilą, a tak jak wspomniał przedmówca to chyba najprostszy prog do sprawdzenia, jest jeszcze UniDiag, ale ciężki w obsłudze. Ja korzystam z usług mojego hakera (tu pozdro dla Dakoolk-a) i fiata ecu i jest ok, proste i przejrzyste wykresy i błędy napisane łopatologicznie

majster, da rade tylko z tego co weim trzeba mieć kabel w przełącznikiem na 3 położenia, bo Alfadiag jakoś to rozpoznaje ale pewien nie jestem

Ja sprawdzałem... Ecu Scanem, i pojawiły mi się dwie wartości. Jedna 175 tyś, trochę mniej niż na zegarach, no i druga... 400 z hakiem, dlatego nie sprawdzaj...

Witam,
a jak sprawdzić FES-em przebieg? Nie znalazłem takiej opcjiu....

DF

Sprawdziłem, zarówno jedna jak i druga wartość to 0,00. Data ostatniego programowania ECU 12/06/2004.
Nie wiem co o tym sądzić....:o

Amortyzatory
Powrót