• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kodowanie kluczyka

Witam. Nie moge otworzyc pilotem centralny zamek. baterie wymienilem . Blad pokazuje mi 1005 Transporder TEG

Witam,

[147] Mam problem z kluczykiem z pilotem - czarny, 3 przyciski. Mianowicie przestał działać. Bateria sprawdzona ok, kluczyk sygnał wysyła -sprawdzone. Trzeba ponownie zakodować. Jako że miałem sobie kupić interfejs i tak aby się podłączyć też do poduszek to zamiast płacić komuś za to to lepiej kupić kabel.

Znalazłem to:
viaken.pl/pl/diagnoza-fiat/interfejs-fiat-ecu-scan-usb-we-wtyku-obd2.html
i to:
viaken.pl/pl/diagnoza-fiat/adapter-do-interfejsow-elm327-i-kkl-dla-programu-fiatecuscan-typ-1.html
\
czy coś jeszcze potrzebuje żeby zakodować klucze?

Dodam że mam kartę kodową i drugi kluczyk już bez pilota .

Niebieski kable przyda się do usuwania błędów poduszek, ale żeby kodować piloty potrzebujesz kabla ELM327 i pelnej wersji FES, MES lub AlfaOBD.

Amortyzatory
Powrót