• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Kod radia 159

Bardzo proszę o kod do radia
CM8321A4285446
7 648 321 316

- - - Updated - - -

Już nie trzeba, na radio-codę.it wygenerowałem dobry
Dziękuję i pozdrawiam

Witam,
Mam błęd CAN w oryginalnym radiu Alfy Romeo 159. Chciałbym prosić o kontakt do osoby, która w miarę tanio usunie błąd, przerobi w oprogramowaniu radia. Chciałbym, żeby radio działało bez samochodu… “na biurku” Podłączyłem pod akumulator na ogródku.
Proszę PW, może być też tu, ktoś może też takiej usługi potrzebuje.
Z Góry Dziękuję.
Pozdrawiam,
Z3Gordi

kod radia Magneti Marelli

Witam. Koledzy jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość :). Maże jest ktoś kto jest w stanie mi pomóc potrzebuję kod do radia Magneti Marelli 735465101, auto kupiłem z jakimś chińskim g....em które ani nie gra ani nie wygląda padło więc na oryginalną używkę, miało być pięknie i cudnie ale jak to w życiu bywa kod który podał sprzedawca nie działa, byłbym wdzięczny jeśli ktoś byłby w stanie mi pomóc ewentualnie podać jakiś namiar na człowieka który się tym zajmuje. Z GÓRY DZIĘKUJĘ

Witam. Koledzy jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość :). Maże jest ktoś kto jest w stanie mi pomóc potrzebuję kod do radia Magneti Marelli 735465101, auto kupiłem z jakimś chińskim g....em które ani nie gra ani nie wygląda padło więc na oryginalną używkę, miało być pięknie i cudnie ale jak to w życiu bywa kod który podał sprzedawca nie działa, byłbym wdzięczny jeśli ktoś byłby w stanie mi pomóc ewentualnie podać jakiś namiar na człowieka który się tym zajmuje. Z GÓRY DZIĘKUJĘ

Nie ma możliwości wygenerowania kodu do tego modelu, więc tylko elektronik.

Cześć wszystkim, ogarnąłem radio-code.lt, ale po wpisaniu numerów mojego radia w 159 tylko mieli i mieli, ale nie chce za nic w świecie podać kodu do niego... Czy mogę kogoś prosić o pomoc? Numery to:
BP630289786776
7 646 302 316

Amortyzatory
Powrót