[159] Kluczyk

Gdyby ktoś reflektował to ja chętnie wezmę dwa. Koszt wysyłki byłby niższy. U mnie w obu kluczach posypały się srebrne plastiki.

Ostatnia edycja:
gorges jestem zainteresowany.
Poczekaj chwilę może ktoś jeszcze się zgłosi.

Lipa na carelettronica out of stock. Znalazłem na m2evolutioncar, podobno mają na stanie. Napisałem i czekam na odpowiedź ale nie robie sobie nadziei. Tak sobie myślę czy drukarka 3D nie rozwiązałaby problemu ;)

PS
Nie mogę podać linków ze względu na bzdurne, rodem z lamusa wpisy do regulaminu tego szacownego forum. Wiem, że mógłbym je szybciutko obejść ale nie w tym rzecz....

Szkoda :(
Linki wystarczy spacja albo wywalić prefix, ale w sumie to niedługo problem minie :)

Drukarka 3d... a macie gdzie zapytać?
Mam u siebie w mieście... podjadę zapytam

Ostatnia edycja:
Lipa na carelettronica out of stock. Znalazłem na m2evolutioncar, podobno mają na stanie. Napisałem i czekam na odpowiedź ale nie robie sobie nadziei. Tak sobie myślę czy drukarka 3D nie rozwiązałaby problemu ;)

PS
Nie mogę podać linków ze względu na bzdurne, rodem z lamusa wpisy do regulaminu tego szacownego forum. Wiem, że mógłbym je szybciutko obejść ale nie w tym rzecz....

Pytalem o drukarkę 3d... nadruk na elemencie jest nie możliwy. Element można zrobić jednak nie będzie mechanizmu naciskania i wyciągania grotu

Witam,
ja też bym dołączył do wspólnego (zamówienia jeśli to jeszcze aktualne).

Ja również bym chętnie zakupił obudowę.
Jeden mam w rozsypce, a zapasowego mi szkoda. Puki co ratuje się malowaniem (ale nie jest to zbyt trwałe rozwiązanie i trzeba powtarzać co miesiąc)

Ostatnia edycja:
Również chętnie dołączyłbym się do zamówienia, jeżeli jest to możliwe.

Z moich informacji oni juz tego nie mają w sprzedaży.
Kolega napisał że "out of stock"

Gdyby pojawiła się możliwość zamówienia to ja również się zglaszam

Niestety jak wcześniej pisałem w jednym sklepie brak, drugi nawet nie odpisał. Pozostaje jedynie kupno używki. Czy możliwe jest przełożenie grotu (bo elektroniki, tak)? Ktoś próbował może?

Jest możliwe.
Przypatrz się srebrnej części, jest malutka metalowa rurka wepchnięta która klinuje grot w obudowie.

Faktycznie, jest tam nit rurkowy, który bez problemu powinno się dać wyjąć i na powrót włożyć.

Amortyzatory
Powrót