Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Do tego pewnie siądą ceramiczne ATE i myślę, że fajny komplet z tego wyjdzie![]()
To nie są dobre klocki , powtarzam to każdemu.
Jedyny ich plus, to to, że prawie nie pylą
A mógłbyś rozwinąć? Też o nich myślałem, ale do piszczącej 166.
Miałem je w kilku samochodach, po przejechaniu kilku kkm te klocki nie hamują, a dodatkowo przy ostrzejszym hamowaniu przegrzewają tarcze.
Zastosowanie nacinanych tarcz powinno poprawić sytuację, ale przy ich cenie, nie chciało mi się bawić w takie kombinacje, ponieważ sa zdecydowanie lepsze klocki. Ta technologia nie ma nic wspólnego z poprawą hamowania, jak ma to miejsce przy tarczach ceramicznych, a jedynie klocki mają nie zostawiać widocznego osadu na felgach.
Mi zależy najbardziej na dobrym hamowania, niepiszczeniu, a pylenie to najmniejszy problem
Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka
Czyli jakie klocki polecasz na zwykle tarcze? Takie żeby dobrze hamowały ale może chociaż nie pylily jak te co pyla najbardziej
Mi zależy najbardziej na dobrym hamowania, niepiszczeniu, a pylenie to najmniejszy problem
Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka
Pytanie, czy do 2.0 jtdm na tył wejdą wentylowane tarcze?