J
JaGGeR
Guest
Jakby coś, mam sporą zniżkę w intercarsie, części biorę na firmę, jeśli potrzeba coś konkretnego mogę wybadać cenę, pozdrawiam
JaGGeR
JaGGeR
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ok dzięki.JaGGeR napisał:Jakby coś, mam sporą zniżkę w intercarsie
rigobert napisał:Ok dzięki.JaGGeR napisał:Jakby coś, mam sporą zniżkę w intercarsie
Przygotuje Ci listę części do sprawdzenia..![]()
to chyba malo? jak ja szukalem tarcz jakis czas temu to znalazlem jakies za 300 zl/sztukaciechu napisał:-tył 240mm x 11mm, model 230.2356.50, ok. 150pln
Dzięki za pełne info. Masz browara za rzetelnego posta :!:ciechu napisał:Rok temu robiłem kompletną wymianę hamulców, tzn:
Aż 2 :?: To dosyć sporo, przynajmniej tak mi się wydaje.ciechu napisał:Z tego, co wiem to tarcze mają faktycznie ok. 2cm mniejszą średnicę
Z tego co tłumaczył mi poprzedni właściciel to podobno w 1.8 sa większe klocki i dlatego lepiej, równiej ściera się tarcza w 1.6.ciechu napisał:a podobno zaciski takie same, więc klocki także powinny być takie same
Nie spieszy mi się w ogóle... Całą operacje wymiany planuje na poczatek maja. Myślę, że wystarczyłoby zmierzenie przez ciebie tych klocków i do tego foto i myślę, że się sprawa wyjaśni.ciechu napisał:Jeśli Ci się nie śpieszy to mam gdzieś w piwnicy oryginalne klocki zostawione na zapas
Kurcze pytałem o te tarcze znajomego i mi strzelił ceną 465.. No za tyle to ja nie zaszaleje.ciechu napisał:Zimmermann Sport (nawiercane):
-przód 284mm x 22mm, model 230.2363.00, ok. 350pln