Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Natomiast wcześniej wykupiłam kupon na Gumis w Krakowie, też przez groupon, i tu niestety się mocno wkurzyłam. Po moim przyjeździe gość mi powiedział, że w tym kuponie nie ma połowę rzeczy, a jak wyraziłam moją opinię na jego temat to mi powiedział, żebym miała pretensję do grouponu, nie jego.
Z tym na ul. Bajecznej (a właściwie od Ofiar Dąbia). I połowy rzeczy nie było w tej najdroższej wersji! Poza tym jak pisałam, pan bardzo nieuprzejmy, zasłaniał się grouponem twierdząc, że on wcale nie chce w tym uczestniczyć a go zmuszają, proponował mi dopłatę o jakieś 80zł, by wszystko mieć. Więc powiedziałam mu swoje zdanie i poszłam gdzie indziej. Nie polecam! Nie wiem, jak w inynch ich lokalizacjach, ja się zraziłam.Z którym Gumisiem rozmawiałaś? (w sensie lokalizacji) I tak z czystej ciekawości - w której opcji nie było połowy rzeczy?
Z tym na ul. Bajecznej (a właściwie od Ofiar Dąbia).
Pewnie tak. Wiadomo, różnie bywa. Ale taką samą ofertę wykupiłam na grouponie do Andycar i tam nie było żadnych problemów. Może bez grouponu jakbym do niego pojechała to bym też była zadowolonaZ drugiej strony groupon już sprzedawał różne dziwne oferty na dziwnych warunkach, więc pewnie prawda gdzieś pośrodku leży.
Dużo z Ciebie zdarli?