klema + pomocy !!!

kamil123

Użytkownik
Auto
alfa 156 1.9 jtd 77kw
pany dzis stopiła mi sie klema + robiły sie rózne dziwne rzeczy gasło auto znikał, prąd ,a jak poruszałem klema zapalał od razu i mozna było normalnie jechac .klema od spodu to czerwone było stopione wiec zerwałem to było elegancko tylko dojscie zeby to skrecic masakra po jakims czasie srubka jedna sie tak troche podpaliła i znowu wiksy.jest słabo dokrecona ,bo ten plastik trzyma srubki zeby mozna było to skrecic. jest zrobione ale tak druciarsko.w aso zawołali 270 zł za cała kleme z ta pucha mam disla 1.9 105km znalazłem takie cos http://moto.allegro.pl/klema-plastik-plus-mta-zast-fiat-inne-i2795283601.html bedzie pasowało ????? bo na długo to sie nie bedzie trzymac .wydaje mi sie ze dostaje prąd i jak nie jest dobrze skrecone idzie iskra co wy na to ???? jakies pomysły

a ta klema bedzie pasowałła ????

- - - Updated - - -

http://moto.allegro.pl/klema-plus-fiat-ducato-reanault-iveco-daily-mta-i2801979117.html znalazłem jeszcze taka chyba to samo ?????

w oryginalnej masz jakieś bezpieczniki,a tak jak wszystko razem poskręcasz to też będzie działać, ale nie ma bezpieczników

bezpieczniki z ta puszka zostania tylko chodzi o sama kleme czy jest taka sama zeby mozna było skrecic bo stara jest tylko do kosza.bo wyglada na taka sama, w aso powiedzieli ze nie ma samych klem tylko z ta pucha i bezpiecznikami

Tak 100% będzie pasowało. Tutaj masz zdjęcia jak wyglada cała puszka plusowa z bezpiecznikami. Jak widać sam zacisk na aku jest identyczny z tym co pokazałeś

Załączniki

• 2851407535.jpg
    2851407535.jpg
    52.1 KB · Wyświetleń: 382
  • 2851407535_1.jpg
    2851407535_1.jpg
    44.6 KB · Wyświetleń: 396
dzieki koledzy zamawiam 12 zł a 270 to troche róznica :) a puchy nie potrzebuje mam .wczoraj na rondzie mi swiatła wszystko zgasło masakra

Klema plusowa

Dołączę się tu bo nie wiem gdzie poszukuje klemę plusowa z centralka do 156 1.9 jtd 2003

Amortyzatory
Powrót