• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Klapka otworu na narty

w0lf

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 Sedan
Witam,

Od października jestem szczęśliwym posiadaczem swojej pierwszej alfy. Padło na 159 w sedanie.

Zauważyłem, że brakuje mi klapki otworu na narty bagażnika i podłokietnik tylni leci mi do tyłu. Czy owa klapka występowała w ogóle w sedanie?
Kod producenta jaki znalazłem to 184615962. Może ktoś z forumowiczów ma i chętnie odda w dobre ręcę. Na allegro znalazłem jedynie w kolorze beżowym, a potrzebowałbym czarny. Dodatkowo jeszcze zapytam czy polecicie jakąś stronę z katalogiem części wraz z numerami?

Dzięki z góry :)

W porównaniu do 156 sedan to ta "klapka" to solidne wrota ;) U mnie jest z twardego, solidnego plastiku, z klamką od strony fotela i z przekręcaną blokadą od strony bagażnika

Witam,

Od października jestem szczęśliwym posiadaczem swojej pierwszej alfy. Padło na 159 w sedanie.

Zauważyłem, że brakuje mi klapki otworu na narty bagażnika i podłokietnik tylni leci mi do tyłu. Czy owa klapka występowała w ogóle w sedanie?
Kod producenta jaki znalazłem to 184615962. Może ktoś z forumowiczów ma i chętnie odda w dobre ręcę. Na allegro znalazłem jedynie w kolorze beżowym, a potrzebowałbym czarny. Dodatkowo jeszcze zapytam czy polecicie jakąś stronę z katalogiem części wraz z numerami?

Dzięki z góry :)

Witaj
Wysłałem ci info na priv
Jak coś to daj znać.

Amortyzatory
Powrót