klamka inne czesci do 155

• Autor wątku Autor wątku zychu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zychu

Guest
panowie wiecie gdzie moze dorwe klamke od drzwi kierowcy do 155? bo w mojej sie zlamala i musze sie dopierac od tylnych dtrzwi ;/

tak samo potrzebuje cale lusterko prawe (jakis kutafon mi na P urwal ;/ )

slupek dzilacy szybe w tylnych drzwiach (wzial i zardziewial dziad)
i zawias od drzwi tylnych (j/w)

;/

a no i maske ;d ciotka jak pozyczyla to pomylila otwietranie klapy a regulacja kierownicy , niewiedziala o tym i jak oddal juz fure to rodzice jak jechalo to przy 100 km/hsie otworzyla maska i teraz jest pogieta ;/

moja biedna bella jest trocha pokrzywdzona :(

odrazu mowie ze szukalem...a narazie od AR nie kupie bo troche cienko z dziengami ;p

Ja też szukałem klamki od drzwi kierowcy i kupiłem na allegro za 100 zł komplet razem z zamkiem i w kolorze nadwozia . Szukam też maski ale tylko w swoim kolorze

A lusterko potrzebujesz elektryczne czy manualne ?

ja swoja klamke(nie wiem jak u Was ale u mnie delikatnie pekla przy tym nosku co otwiera zamek - oczywiscie to wystarczylo zeby byly problemy z otwieraniem) skleilem jakis czas temu zywicą z matą szklaną na to delikatnie szpachlą wyrownalem od spodu poxyliną i trzyma do dzis.. oczywiscie bylo to robione starannie i nic nie widac ze byla naprawiana..

Kochani delikatnie jak z kobietą,a nie na chama.Niestety dzadowski materiał użyty na klamki się kłania.Grunt to przesmarować co jakiś czas,teraz zwłaszcza przed zimą.Niesmarowana stawia większy opór i nieszczęście gotowe...

jest dzial bazar prosze tam umieszczac ogloszenia :evil:

Słuchaj wejdz na allegro i wez na wyszukiwanie......wyszukaj uzytkownika maniax2006 obecnie ma chyba 5 alf 155 na placu na czesci wysyła za pobraniem do tego bardzo taniutko.Wszystkie czesci kupiłem u Niego gdy miałem stłuczke.

hehe u mnie też problemy z klamką :D chyba też musze przesmarować, póki co tylko cieżko sie otwiera, mam nadzieje że nic nie pękło :roll:

Amortyzatory
Powrót