kilka pytan

• Autor wątku Autor wątku piasek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

piasek

Guest
witam wczoraj przesiadlem sie na alfe 166 2.4 99 rok jak narazie z jazdy jestem zadowolony ale niedawno wrócilem i wogóle na swiatlach mijania niedaje sie jechac sa bardzo slabe głógie sa ok, czy ktos mi powie jakie zarówki halogenowe tam ida moze to ich ina 2 pytanie chcialem posluchac plyty i sie nieda poprostu nieczyta akladalem zwykle cd czy tam trzeba cos gdzies wloczyc z góry dziwkuje za odpowiedzi pozdrawiam

Żarówki H7 (55W). Płyte wkładasz do magazynka i do zmieniarki?

Ostatnia edycja:
nerozumiem mam wlozyc plyte do zmieniarki i magazynka? hmm a ta do magazynka to jaką specjalna?

Chodzi mi czy masz zmieniarke? bo to jest odtwarzacz cd. Nie kiedy czytnik navi myli sie z odtwarzaczem. JA tak miałem:)

witam wczoraj przesiadlem sie na alfe 166 2.4 99 rok jak narazie z jazdy jestem zadowolony ale niedawno wrócilem i wogóle na swiatlach mijania niedaje sie jechac sa bardzo slabe głógie sa ok, czy ktos mi powie jakie zarówki halogenowe tam ida moze to ich ina 2 pytanie chcialem posluchac plyty i sie nieda poprostu nieczyta akladalem zwykle cd czy tam trzeba cos gdzies wloczyc z góry dziwkuje za odpowiedzi pozdrawiam

Chłopie, pisz składniej, bo ciężko Cię zrozumieć...

Nie mam już siły poprawiać takich treści , a dokładniej takiego sposobu wypowiedzi . Kolejne posty napisane w ten sposób będę usuwał i autorów nagradzał punktami zgodnie z pkt.8 regulaminu .

http://www.forum.alfaholicy.org/misc.php?do=cfrules

Błędy gramatyczne , stylistyczne czy ortograficzne zdarzają się każdemu i ewentualnie moderatorzy je poprawią . Ale taki sposób formułowania wypowiedzi dla mnie oznacza totalny brak szacunku dla czytających .

No tak sam to przeczytałem i przepraszam poprawie się.
Tak mam zmieniarkę i nadal nie działają mi płyty, i te światła sprawdzałem żarówki to H7 55w czyli takie powinny być i tak się zastanawiam czy te alfy tak mają? te słabe światła. pozdrawiam

Jak słabą świecą to założ żarówki trochę mocniejsze.Jak kiedyś założyłem Blue Vision +50% i świeciły super.

Generalnie po przesiadce z Opla Astry światła w Alfie 166 - rewelacja! Jeżeli uważasz że świecą za słabo to:
1. Albo żarówki do wymiany
2. albo lustra/szkła matowe
3. albo po prostu źle ustawione?

Mijania są soczewkowe i efekt uważam że jest sporo lepszy niż większości "zwykłych" lamp w autach z tych roczników.

pozdr,
~tomaz

dzięki jutro po patrze posprawdzam jeszcze raz ,a z tymi płytami to muszę spotkać się z kimś kto jeżdzi takim może coś poradzi.

Ja też miałem słabe światła jak kupiłem auto, założyłem żarówki Osram + 50% było lepiej ale nadal to nie to. Stwierdziłem że to przecież moje ( i innych ) bezpieczeństwo i to tak naprawdę nie ma ceny, kupiłem nowe lampy założyłem nowe żarówki +50% i teraz to jam mam światła pcheł można na asfalcie szukać - koszt całkowity to 1100 zł ale naprawdę warto było.

Bedboys !
tak trzymać
oby więcej było takich alfisti

Amortyzatory
Powrót