Kilka kosmetycznych pytan o 166

Ja auto kupiłem bez żadnych płyt. Sprawdż ją na kompie, jak struktura katalogów będzie pokazywała coś jak GPS, VOICE, IDIS...to jest to płytka z jakąś mapą. Włożyć ją do czytnika w bagażniku, uruchomić ICS i tryb NAV, powinno się wszystko samo zainstalować. Jak zacznie się instalacja to lepiej nie ruszać ICS dopóki nie skończy.

Konrado napisał:
Sysio mam po angielsku. Wejdz w te ustawienia i sprobuj ustawic godzine i date. Jak Ci sie uda to napisz wtedy tutaj

Kolego, nie gniewaj się ale tu nie ma co tłumaczyć skoro masz po angielsku. Wchodzisz w trip, potem na dół na settings i reszte masz czarno na białym. Date/time, wciskasz pokrętło potem settings i dochodziszdo ustawienia zegara. Wciskasz znowu pokrętło i kręcisz aż ustawisz czas.

Konrado napisał:
No nie gniewaj sie Sysio, ale idz i sprobuj ustawic czy Ci sie uda. Nie pisz na pamiec. Idz sprawdz

No nie daje mi to spokoju, ide na dół z karteczką i długopisem :wink:

Deszcz padał i w końcu nie poszedłem, trochę cierpliwości. Jestem już uzbrojony w długopis i kartkę, przy okazji wszystko spiszę krok po kroku :wink:

Krok po kroku: TRIP / SETTINGS / DATE//TIME / SETTINGS / SETTINGS i jesteś przy zegarze, na godzinie masz kolorowy kwadracik, kręcisz pokrętłem po prawej i ustawiasz. Tak to wygląda u mnie, jak nie ustawisz to już nie wiem o co chodzi. Pzdr.

Ja mam tylko tyle: TRIP / SETTINGS / DATE//TIME . Dalej juz mam tylko zmiane strefy czasu, tryb 12/24h i summer. Nic wiecej nie mam zadnego kwadraciuku :O

Konrado napisał:
Ja mam tylko tyle: TRIP / SETTINGS / DATE//TIME . Dalej juz mam tylko zmiane strefy czasu, tryb 12/24h i summer. Nic wiecej nie mam zadnego kwadraciuku :O

Ja mam tak samo i tez niemam mozliwosci recznej zmiany czasu, tylko ustawia sie automatycznie, wybieram tylko strefe i czy czas letni.

hej............ :shock: to i ja podłączę się do tematu...................czy wiecie Panowie jak zmienić język z włoskiego na angielski w ICS , a może mógłby ktoś mi odsprzedać kopie map do 166??? :|?:

ps. o kurczę.......ale okazało się ,że nie mam kodu do ICS-a - CO Z TYM ZROBIĆ - POMOCY!!!! :(((

zanjac napisał:
hej............ :shock: to i ja podłączę się do tematu...................czy wiecie Panowie jak zmienić język z włoskiego na angielski w ICS , a może mógłby ktoś mi odsprzedać kopie map do 166??? :|?:

ps. o kurczę.......ale okazało się ,że nie mam kodu do ICS-a - CO Z TYM ZROBIĆ - POMOCY!!!! :(((

Musisz się udać do panów w ASO oni coś poradzą, a konkretnie sprowadzą kod.

no to byłem już w ASO , spisali wszystkie numery - nadwozia i urzadzenia - POWIEDZIANO czekać dwa tygodnie , zapłacić 180zł. :?

PS. a tak na marginesie to płaciłem kiedyś do Renaulta Laguny II , za ta samą usług 60zł i kod od razu na miejscu z bazy danych po numerze nadwozia ;//

chłopaki - powiem wam coś - podjechałem do ASO w KRK i poprosiłem o ustawienie daty i godziny, jakoże jak wiadomo trzeba mieć płytkę z navi.

miły Pan super elektronik mega extra gośc stwiedził, że...

ICS sie zablokował i nie da sie nic zrobić - on rozkłada ręce. Ja na to- "Ale jak to nie można daty i godziny ustawić? Chyba Pan jest niepoważny"

Poszedł i pokazał mi, że w innej 166 (ale bez navi) wszystko działa i on nie wie, co jest. Chyba ISC do wymiany :mrgreen:

rany boskie.. żenada :shock:

masakra.....to widze ze n ie tylko w ASO Szczecin pracuja dekielki..
:P

Amortyzatory
Powrót