[Giulietta] Kieszonka w bagażniku

Auto
Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MA Distinctive/ Premium/Dach/Bose
Czy ktoś wie może, jaki jest powód tego, że w jednych Julkach jest prawa kieszeń przy nadkolu w bagażniku a w innych nie:confused:
$_85 (2).JPGmfpl_giulietta014_4.jpg

Gdybym miał tę kieszonkę to może udało by się tam upchnąć tę torbę która teraz, może nie wala się po bagażniku bo ma fajne rzepy które ją trzymają, ale lekko ogranicza jego użytkową powierzchnie.
1-DSC05507.jpg

Dziwne - ja w obu miałem/mam obie kieszonki, może to wynika z tego, czy ma się zapas, czy Fix&Go. Ja w obu miałem/mam zapas.

Mam koło zapasowe w bagażniku - więc ten trop odpada, trzeba będzie ściągnąć boczek w bagażniku kiedyś i zobaczyć co tam się kryje.

Z tego co wiem jak masz BOSE to nie masz prawej kieszonki (nie wiem jak z lewą), a jak nie masz BOSE to masz obydwie. :)

Mam BOSE. U mnie lewa jest bo tam trzymam lejek do płynu do spryskiwaczy. Czy prawa jest - sprawdzę jutro jak nie zapomnę.

jak jest bose to jest tylko jedna...

ale fix&go to super sprawa bo w kazdej chwili mozna sobie dopompowac opony bez uzywania opcji uzupelniajacej... nawet nie wiedzialem o tym :P

ale fix&go to super sprawa bo w kazdej chwili mozna sobie dopompowac opony
No można, ale jak rozerwiesz mocno oponę to stoisz w miejscu - zapas to 100% pewność, że pojedziesz dalej, wolno, ale pojedziesz.

Czyli Bose mi zabrało miejsce na prawą kieszeń - ok, coś za coś.

Zapasowa lepszą niż f&g, jakiś czas temu na "pięknie zabezpieczonej" drodze a dokładnie skrzyzowaniu rozbebeszonym od kilku miesięcy na poznańskich Ogrodach straciłem opone, 18ke Pirelli. Z fixem bym czekał, z zapasowa wolno ale pojechalem dalej. Co do kieszonki, potwierdza - mam Bose i brak prawej kieszeni w bagażniku.

Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót