[155] kierownica 155

Nie, mam wytlaczany. Taki jak na foto to bialy kruk, ale mozna go dosyć latwo zrobić samemu z wykorzystaniem znaczków z alledrogo.

A może ma ktoś skórzaną kierę bez poduchy?
Taką brzydką.
Do obszycia.

A występowały skórzane ori gały biegów?

Są takie poduszki na allegro.

masz rację! Wcześniej patrzyłem i jakoś nie widziałem.
To pewnie się skuszę

- - - Updated - - -

To pewnie się skuszę
Już kupiona. Teraz tylko poduszka

- - - Updated - - -

To pewnie się skuszę
Już kupiona. Teraz tylko poduszka

były w 16v po lifcie bodajże w wersji sport

były w 16v po lifcie bodajże w wersji sport

Polift w wersji sport ma momo, jak na zdjęciu. Oryginalny szew był czarny, prosty, szyty grubą nicią. Oryginalna skóra taka jak w glanach :D
170407-kierownica_155_a-dscf0753.jpg

Załączniki

• DSCF0753.jpg
    DSCF0753.jpg
    91.9 KB · Wyświetleń: 102
Ostatnia edycja:
Także chętnie odkupię bezpoduchową kierę drewnianą lub skórzaną do obszycia (ale ze skórą na wzór) oraz skórzaną gałkę do obszycia (ale ze skórą na wzór) :)

Oryginalna skóra taka jak w glanach :D

Oryginalna skóra też kiedyś była matowa i nie ma wiele wspólnego z tą używaną do szycia butów. Ona z czasem twardniej i nabiera połysku. Plastiki i części gumowe też z wiekiem wyglądają inaczej i stąd różnice między nową skórą a resztą plastików.

Oryginalna skóra też kiedyś była matowa i nie ma wiele wspólnego z tą używaną do szycia butów. Ona z czasem twardniej i nabiera połysku. Plastiki i części gumowe też z wiekiem wyglądają inaczej i stąd różnice między nową skórą a resztą plastików.

A czy nowy czy stary ma szwy prosto?Bo zdaje mi się że obszywałeś mi gałkę do 155.I szew jest jak byk si...ał .To tuning?Jak bym dał do spółdzielni inwalidów zero zdziwienia.

Ostatnia edycja:
A czy nowy czy stary ma szwy prosto?Bo zdaje mi się że obszywałeś mi gałkę do 155.I szew jest jak byk si...ał .To tuning?Jak bym dał do spółdzielni inwalidów zero zdziwienia.

Ja obszywałem tylko jedną gałkę do 155 z metalowym/kolorowym logo. Innej nie znalazłem na zdjęciach a robię każdej. Więc chyba jednak Ci się wydaje...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót