KEYePER : „ Not vehicle found ......”

• Autor wątku Autor wątku osy4
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

osy4

Nowy
Auto
Giulia Q
Czy mozecie po VIN-ie odszukać wersje oraz wyposażenie swojego samochodu w KEYePER : http://keyeper.pekidi.com/navi?KEY=STARTUP . W prawym górnym rogu można wpisać nr VIN i zatwierdzić strzałka poza kratką.
Mam samochód z produkcji 06.2017. Niestety mam info " No vehicle found for the requested parameters ". Zostały sprawdzone VIN-y z początku roku do 03.2017r i one są . A jak jest u Was z późniejszymi miesiącami produkcji? Ktoś ma podobny przypadek?

Pisałem do contact-u na stronie i co mnie zdziwiło to odpisał mi Fiat [notranslate]Alfa[/notranslate] Team Slovenia :). Napisali ze Fiat opieszale uzupełnia ta bazę. Ale zastanowił mnie fakt ze jak pisałem do ASO w sprawie części i podawałem VIN, to mi na bierząco odpowiadali. Nie wiem ale mogę przypuszczać ze KEYePER nie jest oficjalna baza FCA. Oni chyba korzystają z innej platformy. Ta na która my patrzymy jest nieautoryzowana przez FCA

Nie wiem ale mogę przypuszczać ze KEYePER nie jest oficjalna baza FCA. Oni chyba korzystają z innej platformy. Ta na która my patrzymy jest nieautoryzowana przez FCA
Tego również nie wiem, ale potwierdzam, że ze znalezieniem części przez ASO nie ma problemu.

Oczywiście,ze Epery dostepne w internecie nie sa oficjalne, po prostu ktos kradnie go z ASO i udostępnia, dealerzy maja najnowszą i aktualną wersję

Oczywiście,ze Epery dostepne w internecie nie sa oficjalne, po prostu ktos kradnie go z ASO i udostępnia, dealerzy maja najnowszą i aktualną wersję

No może nie tak ostro, ale to prawda. Nowa wersja dezaktualizuje poprzednią. Z nowej wersji można dużo się dowiedzieć o wprowadzanych technicznych zmianach.

Amortyzatory
Powrót