Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Też skusiłem się na janmory do fiata tipo, na starych było źle na janmorach - gorzej niż źle. Dla mnie firma nie istnieje. Wielu znajomych też się nacięło. Odradzam nawet po rabacie.
I zgodnie z obietnicą piszę nt zamontowanych kabli WN firmy JANMOR. Mianowicie kable wymieniłem w piątek wraz ze świecami. Oczywiście świece GOLDEN LODGE 25HL i po przejechaniu przez weekend ok 1000 km na razie silnik pracuje bardzo równo i nie czuć już drgań silnika które były odczuwane wewnątrz kabiny w czasie postoju samochodu kiedy miałem zamontowane stare kable także jak na razie jestem z tych kabli zadowolony. Oby jak najdłużej
PS Na dzień dzisiejszy, z moich obserwacji jedynym minusem tych kabli jest to, że nie osłaniają w pełni całej świecy.
Panowie ja kupiłem NGK tyle ze TS-a i nie narzekam, a co do Janmora to ponoć kable są wysokiej klasy sama cena za siebie mówi ( do mojej 146 to cena ok 400 pln) cóz kto nire sprawdzi to sie nie przekona pozdrawiam
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.