• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Junior Elettrica Rosso

Rost29

Użytkownik
Auto
MiTo
Co myślicie? Jak byłem sceptyczny tak ta wersja w tym wyposażeniu, i kolorze na 20' jest mega.

Co myślicie? Jak byłem sceptyczny tak ta wersja w tym wyposażeniu, i kolorze na 20' jest mega.

Junior to jest jakaś zemsta Stellantisa na Alfie. Z zewnątrz OK, ale w środku mnóstwo brzydkiego, twardego plastiku dosłownie wszędzie.
Jestem w trakcie decyzji, co następne. Chciałem być podwójnie patriotyczny: zostać przy Alfie i kupić auto produkowane w Polsce.
Niestety, za pieniądze, których oczekują za Juniora nie warto iść w to auto. Znaczek Alfy to tutaj za mało i przy ilości francuskiego badziewia wewnątrz to jest kpina.
Że jest to jakaś forma upodlenia Alfy widać po najnowszym FL 308-ki. Auto w podobnych pieniądzach, silnik ten sam, o wiele lepiej zaprojektowane i wykończone wewnątrz i do tego w segmencie Giulietty.
Fiat 600, bliźniak Juniora, jest o 30-40 tysięcy tańszy. W takiej cenie Junior byłby godny rozważenia.
Junior ma cenę premium, ale jest tandetny. To straszne co napiszę, ale Captur jest tanszy i ma lepsze tapicerki, a nie jest żadnym premium.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót