Jest ktoś może z Grudziądza lub okolic ?? Pozdrawiam

• Autor wątku Autor wątku Paton147
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Trzeba coś w piątek ogarnąć albo czwaertek wieczór,może Świecie zajedzie do nas albo my do Świecia

o, o, o :D ja jestem za :D może jakoś przyszły weekend? bo w ten jestem na uczelni :/ Może być Świecie, Grudziądz, a moze macie ochotę na wypad do Osia na lotnisko? ;) i potem jakiś Grill w Tleniu:)

Fajna opcja grill i tleń,daleko nie ma w końcu to można się przewietrzyć :)

to zrobimy tak, ja zakładam nowy temat i zobaczymy co z tym wyjdzie ;)

witam!
jestem tu nowy, alfy jeszcze brak- w obecnej chwili pozostał mi tylko rower,ale chętnie pogadal bym z wami nt AR a konkretnie 156 bo taki model chciał bym kupić. Może znajdę kogoś kto udzieli mi odpowiedzi na pytania które mnie dręczą :P

witam!
jestem tu nowy, alfy jeszcze brak- w obecnej chwili pozostał mi tylko rower,ale chętnie pogadal bym z wami nt AR a konkretnie 156 bo taki model chciał bym kupić. Może znajdę kogoś kto udzieli mi odpowiedzi na pytania które mnie dręczą :P

Witaj! Rower przy obecnej pogodzie jak najbardziej - ale jeżeli chodzi o nasze piękne Alfy to przyznam, że jeździ parę 156-tek po Grudziądzu. M.in. moja i Radexona. Jest też parę osób, które czują tak jakby klimat - bo gdy zawsze mijam kierowcę w AR 156 to zawsze patrzymy na siebie z zainteresowaniem (bez skojarzeń). Także Jarek, nie musisz się wiele zastanawiać - AR 156 to idealny wybór za rozsądne pieniądze - i też pamiętaj JTD POWEER!! :)

Ja w chwili obecnej poszukuję AR dla siebie, więc niebawem grono się powiększy :)

I super :)
A grilla trzeba kombinować gdzieś pod Gdzem albo Rudnik może albo na kilka dni pod namiocik :D

pod namiot na weekend to ja moge coś zorganizować, ale będzie ktoś chętny? żeby nie było tak jak w przypadku kilku spotów, że krzyczeli, że chcą, a potem 2 osoby chętne były...

Na namiot albo domek najlepiej to się pisze :) domek lepszy-mozna posiedzenia nocne robić :)

Radek, widzisz, jak narazie to takim entuzjazmem tylko my dwa się prezentujemy. Co, we 2 pojedziemy? :D (głupie pytanie retoryczne oczywiscie :D)

Temat myślę zrobić z czerwcowym terminem i zbierać osoby na większy wypad :)jakieś 2-3 dni posiedzenia :)

To dawaj pomysł, mogę Ci pomóc :P w takim przypadku pamiętaj, że nie wystarczy podać termin, musisz mieć jakiś plan działania i przygotowane atrakcje typu wspólny rajd, spływ, paintball, integracyjne ognisko, które powinno zawierać nie tylko kiełbaski ;) jak chcesz, to mozemy to zorganizować

Adrian, czuje lekką ironię w moją stronę, hehe :P Sam wiesz, że nie zawsze wszystko układa się po naszych myślach. Miałem jechać na hamowanie, lecz naprawa Alfy przekroczyła moje możliwości finansowe. Szkoda, że nie było możliwości przesunięcia terminu - ale cóż, nie jestem pępkiem świata... Do tego dostałem ostatnio mandacik za prędkość - więc w ogóle skopali leżącego!!! ;) Dopiero teraz mam zastrzyk gotówki. Wypłata była :) Jeżeli chodzi o taki wypad, to ja zawsze i wszędzie byłe coś się działo.

haha, nie akurat to nie była ironia, a już na pewno nie do Ciebie :D uzasadnienie? jak chcieliście spotkania to przyjechaliście na nie :D

Jeżeli chodzi o taki wypad, to ja zawsze i wszędzie byłe coś się działo.

Dzieje się w tą niedzielę w Samociążku. Wpadasz?

Hmm mogę porozmawiać ze znajomym co ma na Radodzierzy ośrodek.Wyślę mu meila albo przedzwonie jak tam wolne terminy.I czy tam w miare przyzwoicie domki wyglądają?bo jak tak to cenowo by można ogarnąć i zrobić.

Aa i mam drugą fajną opcję na Spływ kajakowy koszt ok 40 (jak dobrze pamietam) zł zebrać tylko 18 osób byśmy musieli busa i 6 godzin spływ z miejscem na grill itp :) a chyba ze zamiast Busa alfa przyjedziemy to pewnie koszt spadnie :)co Wy na to? i wtedy np. sobota spływ rano a wieczorem grill i do rana posiedzenie :)

to ja mam opcje na spływ 4 godzinny (wolnym tempem, szybszym 2,5 godziny) za 25 zł od osoby. Liczba osób dowolna. Miejsce Stara Rzeka (za Osiem).

to ja mam opcje na spływ 4 godzinny (wolnym tempem, szybszym 2,5 godziny) za 25 zł od osoby. Liczba osób dowolna. Miejsce Stara Rzeka (za Osiem).

To byłoby git opcja, ja z pewnością pisałbym się na taki spływ. A co do niedzieli - niestety jestem w arbeit :/

To byłoby git opcja, ja z pewnością pisałbym się na taki spływ. A co do niedzieli - niestety jestem w arbeit :/

Szkoda, że pracujesz akurat w tą niedzielę. Szykuje się całkiem pokaźna grupka. O takim spływie możemy pomyśleć, nawet jednodniowym

No witam Panowie ja z okolic Grudziądza:D Dokładniej Gardeja ale blachy GKW!

Amortyzatory
Powrót