Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
alfa lucas powiedz mi w jaki sposób można zrobić fotki ze spotu jeżeli za pomocą forum się nie zjednoczymy w jakiejś małej liczbie żeby zrobić
wspomniane przez Ciebie zdjęcia
hajdi147 a w taki sposób, że piszecie, że za tydzień spotkanie i przyjeżdżacie. Wydaję mi się że warto spotkać się nawet w 3 osoby Nie trzeba siedzieć kilku godz. i kopać w koło, można się spotkać napić kawy i się rozjechać - da się to zrobić nawet w Krośnie (sprawdzone).
Bezelek nowa fura to i widze wiecej checi do spotkan.No pochwalic sie trzeba.Jezdzicie na nartach??Moze w przyszlym sezonie spotkamy sie gdzies w Gogołowie kolo Brzostku jak sie wybiore bo w tym roku to wybieralem sie i wybieralem az snieg stopnial
Czarny_28 zawsze chciałem zjednoczyc alfy w Jaśle. I może to jest odpowiedni czas. Ja na nartach to nie stalem od x lat ale można w przyszlym sezonie cos pomyslec.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.