Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Kupiłem je stosunkowo nie dawno bo jakieś 2 miechy temu ale co jest najśmieszniejsze.Do V6 są tańsze niż do TSa przynajmniej na Allegro.Do TSa są po 170 zł a do V6 po 117 zł.Dziwne zjawisko.Kupiłem je u kolegi w motoryzacyjnym w Koszalinie.
Jak się sprawują? Ciężko powiedzieć.Jak się jeździło na szrotach to nówki zawsze będą super.
To aż tak się da sprawdzić metodą wyczucia które mają lepszą reakcję tłumienia czy macie jakieś wykresy do tego? bo ja osobiście bym tego nie wyłapał jak monroe czy sachs tłumią i jak się zachowują.Co *innego bilsteiny i tego typu amory.
Amigas, ruszymy ten temat amorów, czy mam sobie odpuścić? Póki jest ciepło to przyjemniej się będzie je wymieniało bo później to kaszana. Chciałbym je już zamówić, ale nie mam żadnych namiarów na Twój sklep.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.