Jakis spocik w lesznie??

• Autor wątku Autor wątku kamol
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
kamol widzw te same blachy masz DGR

moznaby sie kiedys spiknac autka poogladac te same silniki widze

Witam widzę moje okolice chętnie przyjadę na jakieś spotkanie, mam kabelek jakby ktoś potrzebował tylko laptopa trzeba zorganizować :)

no włąśnie każdy chetny tylko nic sie nie dzieje w temacie he he
moze ktos z Leszna wezmie sprawe w swoje rece
ja wpadne na bank

No Panowie grille, coś na grilla, piwko, kierowcy i np. nasza leszczyńska żwirownia się kłania, jak ktoś wędkarz to i sobie wędkę zarzuci...:)

temat up :)

Szukam osoby z okolic która by miała jakieś zniżki w intercarsie lub gdziekolwiek indziej na zakup przepływomierza oczywiście tylko boscha, nie chce kupować przez internet bo nie wiem który to tak naprawdę oryginał i boje się problemów z ewentualną gwarancją i reklamacją...
Tak wiec ktoś może pomóc?

temat up :)

Szukam osoby z okolic która by miała jakieś zniżki w intercarsie lub gdziekolwiek indziej na zakup przepływomierza oczywiście tylko boscha, nie chce kupować przez internet bo nie wiem który to tak naprawdę oryginał i boje się problemów z ewentualną gwarancją i reklamacją...
Tak wiec ktoś może pomóc?

Sorry...nie mam znajomości w Intercarsie.pozdrawim

Dzięki za odpowiedź, to już w sumie nieaktualne, kupiłem już przepływke w zwykłym motoryzacyjnym po znajomości dałem trochę mniej niż w intercarsie ale i tak więcej niż bym chciał dać :(

witam koledzy:) zauwazylem w ten temat co zalozyliscie:) hmm taki spocik to fajna sprawa jest :) mozna byloby sie spotkac i poogladac swoje Belle:)

a ja swojej nigdzie nie pokaże :p stoi bidula w garażu i czeka na termin u lakiernika

koledzy wiecie moze jak wymienic uszczelniacze walkow balansujacych przy AR 156 2.0 TS 155 KM??

ja tez mojej nie pokaże bo sprzedałem....:P
teraz jest faza poszukiwań nowej :P tzn. nowej,używanej:P

Amortyzatory
Powrót