Jakie śruby do felg stalowych?

RobertWroc

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 2.2JTS
Nie bijcie moderatorzy!!!
Wiem ze jest osobny temat do kół śrub i felg, ale mi zależy na naprawdę szybkiej odpowiedzi...
Ponieważ jak donoszą media i inne środki masowego rażenia zima dopadnie nas już lada chwila, postanowiłem zmienić koła na zimowe...i tu zonk...
nie mam śrub. Próba kupienia kończyła się pytaniem JAKIE? Albo pokaż Pan jedną na wzór.A ja nawet tej jednej nie mam.
Więc pytam jakie śruby do AR 156 , do felg stalowych?
A może ktoś ma 20 takich na zbyciu tak na jutro, pojutrze?

Witam jesli masz alu to mozesz smialo zakladac te sruby,a jesli nie chcesz to zadzwon 501168483,za 40 sprzedam komplecik zeik z alfy 156,typowo do stalowek,oczywiscie plus wysylka,ach i jak bedziesz zakladal stalowe i przykrecisz to obroc kolem czy czasem nie sa za dlugie,pozdr

Tak, jak napisał kolega wyżej, jeżeli masz oryginalne felgi aluminiowe, to śmiało możesz użyć tych samych śrub.

Kolego dwoch ci mowi ze mozesz zakladac,a to czy masz oryginalne czy nie to niema znaczenia,obroc kolem po zalozeni jak sie nie zatrzyma to jest git,a napewno do stalowych nie beda za krotkie,a jak juz naprawde nam niewierzysz to kupuj te odemnie:)

Tak, jak napisał kolega wyżej, jeżeli masz oryginalne felgi aluminiowe, to śmiało możesz użyć tych samych śrub.

ale ja mam felgi nieoryginalne i śruby też .... są za długie....

misiu7911 powiedz jakie są koszty wysyłki( bo troche to zaważy i jak się zmieści w 20,- daje adres i wysyłaj...
Nie chce ryzykować zabawy ze śrubami bo czy śruby pasują czy nie pasują jak gość stwierdził 40,- za wymianę się należy...
I poprostu bez względu na to czy wyjadę na zimówkach czy znów na letnich to i tak zapłacę..., a potem znowu...aż trafię na właściwe. A tak to ja se mogę na nową Alfę uskładać. ;)

wysli mi smsa z adresem a ja ci wysle z danymi do przelewu,przelejesz 60 i srubki wysylam nawet jutro,pozdr 501168483

wysłany

---------- Post dodany o godzinie 20:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:52 ----------

wysłane. załatwione temat jako że nie zawiera żadnych przydatnych informacji dla userów, do usunięcia...
A co. dbajmy o prządek na nowym forum

a tak na przyszłość

M12 1.25 długość ok 22-28mm

już tyle razy to pisałem

Amortyzatory
Powrót