mattom
Nowy
W jednym miejscu na próbe robionym - wyciągnąłem pięknie wszystkie hologramy padem finiszowym i SF3000.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Flexi? A jaką średnicę padów z futrem i gąbkowych wybrałeś?W jednym miejscu na próbe robionym - wyciągnąłem pięknie wszystkie hologramy padem finiszowym i SF3000.
Czyli sama korekta jest do zrobienia jedną pastą tylko cięcie robimy futrem, a wyprowadzenie gąbką?Jak masz sporo holosów to wyciągniesz je na twardej gąbce z FG400 lub FG500.
Jeśli nie ma ich dużo (sprawdź pod dobrym oświetleniem po wymyciu zmywaczem do silikonu - IPA średnio "pokazuje" faktyczne hologramy) to ciśnij średnią gąbką z Menzerną 2500 (długie przejazdy 1200-1400 obrotów).
U mnie Koch Antihologram na czarnym Urbanie w plaster miodu wyciągnął idealnie wszystkie holsy po 400 na futrach flexi "superfine", ale te futra są delikatniejsze od zwykłych, natomiast tak jak Artih pisał: wszystko zależy od lakieru.Szczególnie, jeżeli futro zostawi chmurę hologramów i tym podobnych, to jak się tego pozbyć?