Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
z letnich fajna jest uniroyal rainsport 3, w mito 2 komplet mam i są dobre
Właśnie stoję przed dylematem jakie opony letnie wybrać do Giulietty - 225/40R18.
Rainsport3 będący moim faworytem jest ponoć potwornie głośny, wręcz nieznośny przy wyższych prędkościach. Jakie ciche opony w rozsądnych pieniądzach polecicie? Kilku znajomych zachwalało ostatnio Dębicę UHP2 jako najlepszy stosunek cena/jakość, jednak mam drobne obawy przed oponami "budżetowymi". Waham się nad nimi, ew. nową serią Nokian Powerproof. Tyle, że to już 300zł różnicy![]()
Właśnie stoję przed dylematem jakie opony letnie wybrać do Giulietty - 225/40R18.
Rainsport3 będący moim faworytem jest ponoć potwornie głośny, wręcz nieznośny przy wyższych prędkościach. Jakie ciche opony w rozsądnych pieniądzach polecicie? Kilku znajomych zachwalało ostatnio Dębicę UHP2 jako najlepszy stosunek cena/jakość, jednak mam drobne obawy przed oponami "budżetowymi". Waham się nad nimi, ew. nową serią Nokian Powerproof. Tyle, że to już 300zł różnicy![]()
Bo to nowe BMW. Niemiaszkom nie śniło się jeszcze, gdy południowcy zaczęli. To nie forum na pogaduchy tylko porady.to co powiesz że żadne nowe BMW nie ma nawet miejsca na koło. w temacie- nie wiem jak w Mito w julce są 2 koła zapasowe dojazdowe 16 i 17 cali. zwykła stalówka 16 cali w rozmiarze 205 55R16 nie mieści się we wnęce.