Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
jak w tytule jakie maty wygłuszające polecacie ,rozebrałem moją Alfę 145 i myślę żeby może ją poobklejać w środku matami tylko nie wiem jakie jest tego tak dużo że głowa boli.
Teraz temperatury nie sprzyjają oklejaniu auta, chyba że masz garaż ogrzewany do temperatury pokojowej, bo nawet demontaż twardych z zimna plastików może się skończyć połamaniem tychże, że o spinkach nie wspomnę.
ile wychodzi średnio mat / m2 / na wygłuszenie 4 drzwi , podłogi i bagażnika w aucie .. ??
Podaj może kol.Bebok ile Ci wyszło w 159..ja mam Giuliettę, trochę mniejsze auto ale pomoże to w obliczeniach .
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.