• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Jakie dywaniki gumowe kupić?

kolego Gary za 90 zl sa takie podobne tylko podrobki http://allegro.pl/dywaniki-gumowe-al...818594639.html .Mi na dywaniku nie musi pisac 159.

Czarny, napis to jedno i pewnie bym sie bez niego obyl ale mi chodzilo tez o trwalosc i o zapach. Oryginaly wiem, ze sa mocne i bezwonne, a z podrobkami bywa roznie.
Nie wiadomo tez, jak te podrobki beda pasowaly. Ksztalt maja podobny ale nie wiadomo, czy wymiary sa identyczne, jak w oryginalach i czy sa tak samo elastyczne

Przecież własnie o tych dywanikach napisałem kilka postów wyżej.

Ja kupilem te jak wyzej firmy DOMA. Prezentuja sie niezle - wyglad b podobny do oryginalonego, nic nie trzeba bylo docinac - pasuja idealnie. Maja od spodu kolce wiec nie przemieszczaja sie - dostajesz tez kolki do zamontowania ale tutaj trzeba porzezbic tzn zrobic na nie dziury i kolki nie do konca pasuja z plastikowymi zatrzaskami ktore sa w podlodze auta - pobawilem sie z tym troche i zrobilem tak ze pasuja, ale szkoda zachodu, bo nawet bez nich niezle sie trzymaja i nie przesuwaja sie.
Jedyne co mi sie w nich nie podobalo to to ze bylo czuc guma, ale to tylko na poczatku teraz jest ok.

No to właśnie są dywaniki Doma. Sam takie zamówiłem i w piątek włożyłem do auta. Rzeczywiście nie są jakieś super czarne ale tragedii nie ma, rant tak jak piszesz jest minimalny, w zasadzie to go nie ma ale ja nie mam zamiaru wrzucać śniegu do auta i wozić kałuży na dywaniuku więc mi pasują. Bardzo dobrze są wycięte, mi się nie przesuwają więc raczej nie potrzebują stoperów.

http://www.dywanikisamochodowe.sklep.pl/index.php/product/show/id/819

http://allegro.pl/alfa-159-dywaniki-gumowe-jak-oryginalne-markowe-ss-i2761305438.html

To może ktoś rzuci linkiem z tych obecnych na all,takie co są sprawdzone ,gumowe na zimę No i dopasowane.

Witam! Słuchajcie...a kupował ktoś z Was beżowe dywaniki gumowe oraz również beżowa matę do sw? Bo czarne do jasnego wnętrza racz i mi się nie widzi a szkoda mi jasnych welurowy :)

Witam! Słuchajcie...a kupował ktoś z Was beżowe dywaniki gumowe oraz również beżowa matę do sw? Bo czarne do jasnego wnętrza racz i mi się nie widzi a szkoda mi jasnych welurowy :)
Ja mam u siebie beżowe gumowe.

Ja mam beżowe gumowe dywaniki z Allegro (nie mogłem znaleźć linka). Cena ok. 150 zł. Dwa sezony przelatane i wciąż w dobrym stanie. Dwa plusy ujemne - nie mają "boczków", przez co nadmiar wody może wylać się pod nie... ale mi się do nie zdarzyło. Drugi to brak otworów na stopery, przez co np dywanik kierowcy podjeżdża do góry. Wkurzające - musiałem dorobić :)
Za to wyglądają lepiej przy jasnym wnętrzu niż czarne.

No właśnie mam problem bo na allegro w tym momencie są jedne do wycięcia...więc masakra a wolę zapłacić więcej i mieć dopasowane...to samo co do maty tył...jak ktoś by przez przypadek trafilby na jakąś aukcję to będę wdzięczny :)

Amortyzatory
Powrót