Jaki warsztat polecacie we Wrocławiu?

• Autor wątku Autor wątku wipi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
podrzucić to im możesz, ale nie licz na dłubanie w niej w sobotę (...) Są do 13.
Nie liczę na to. Sobota to po prostu jedyny dzień, kiedy mam wolną chwilę i mogę im podrzucić (i zostawić) auto. eMka, ale jesteś 100% pewna, że JUTRO będzie ktoś w warsztacie do 13? Bo nie mam zamiaru jechać na darmo z lawetą 70km :P a dzisiaj cały dzień próbowałem się do Nich dodzwonić i nic :/

@hihat
- masz wielką rację, od 156 JTS i to jeszcze z roku 2003 to ja bym na 0.5 km od niej.
- we Wrocławiu nie ma do niej specjalistów od diagnostyki.
- jesli to 156 JTS to masz na dzien dobry problem z nagarem.

Majkel już pewnie nie potrzebuje odpowiedzi, ale na przyszłość - tak, otwarte mają w każdą sobotę, aczkolwiek nie zawsze można trafić na szefów, albo trafić na dwóch jednocześnie :D Zdarzało mi się odbierać samochód w sobotę, albo przyjechać bez zapowiedzi.

Na forum ostatnio zaglądam dużo mniej i mam wyłączone powiadomienia, więc jak coś ważnego albo specjalnie do mnie ;) to dzwonić. Niektórzy tutaj mają mój nr to można wspomóc potrzebujących ;)

Skoro polecamy, to i ja polecam:

GM Auto Wrocław ul.Potokowa 46
Mechanik, elektromechanik, blacharz, lakiernik, wulkanizacja, pomoc drogowa, naprawy powypadkowe..

Właśnie zaczęła się wiosenna promocja w GM Auto Wrocław

Między innymi:
- Wymiana oleju od 20zł
- Wymiana klocków od 35zł
- Wymiana rozrządu od 150zł
- Zbieżność komp. od 60zł
- Lakierowanie od 220zł
- Wymiana opon od 45zł

Więcej szczegółów na stronie internetowej www.gm-auto.pl

To chyba nie jest polecanie tylko zwykla reklama,wiec pewnie zniknie ???

GM Auto Wrocław ul.Potokowa 46

no to jesteśmy sąsiadami, mieszkam na maślickiej blisko północnej... często spacerując nad odrę przechodzę "nad" Twoim warsztatem... może kiedyś zajadę do Ciebie... mam ubytki lakieru na progach i rantach drzwi - muszę to zrobić... muszę też wyważyć koła i pewnie z tym zjawię się na dniach a przy okazji poproszę o wycenę usługi lakierniczej :)

przy okazji poproszę o wycenę usługi lakierniczej

Ja poczekam az 156X zrobi swoja AR i poczekam na opinie :P bo mam do zrobienia lewy slupek tyl + drzwi lewe tyl i drzwi lewe przod do zrobienia - po jednym sladzie po metalowej kuli na kazdym z ww elementow - wgnioty + odpryski. Orientacyjnie jak koszt +/- bo najpierw kase laduje z zawieszenie :mad: a blache zostawiam na pozniej ?

W takim razie zapraszam, podjedź i pokaż co tam trzeba zrobić to wycenimy na miejscu. Wspomnij, że ze strony jesteś ;)

to jak polecać to ja polecam... www.kardasauto.pl niech was nie zmyli VAG, wlasciciel jezdzi 166 i koledzy z forum juz tam bywali, moga sie wypowiedziec

Korzystał ktoś z usług Autoflesh lub s-plus we Wrocławiu? Mam na myśli usuwanie drobnych wgnieceń + lakierowanie.

Korzystał ktoś z usług Autoflesh lub s-plus we Wrocławiu? Mam na myśli usuwanie drobnych wgnieceń + lakierowanie.

jak zrobisz te wgniecenia to daj cynę,ja się nad moimi zastanawiam,chyba że ktoś będzie chętny i mnie lekko przerysuje hehehe

jak zrobisz te wgniecenia to daj cynę,ja się nad moimi zastanawiam,chyba że ktoś będzie chętny i mnie lekko przerysuje hehehe

Dopiero w kwietniu tam się wybiorę jak będę mieć kase na koncie, a ślady mam po metalowych kulach = wgnioty + odpryski lakieru. Zdam relacje co do kosztów + foty przed i po. Na razie zbieram opinie na temat ww

Odnośnie IRBISu - 10. marca oddałem tam Bellę z obróconą panewką. Do dzisiaj zdążyli jedynie rozebrać silnik i pomierzyć wał. Dodzwonić się do Nich graniczy z cudem (na około 30 telefonów, odbiorą raz - mały plus za to, że p.Michał po kilku dniach oddzwonił). Zobaczymy jak pójdą im sprawy czysto techniczne, związane z naprawą, bo póki co Panowie mocno mnie zawodzą... Dam znać o postępach prac.

Pozdrawiam,
Michał

Amortyzatory
Powrót