Jaki wahacz do 147 ???

• Autor wątku Autor wątku singbad
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    wahacz
Ja mam PU do górnych QAP i przeżyły już więcej na PU niż na fabrycznych gumach w wahaczu

Dodam jeszcze że QAP wrzucił poprzedni właściciel zanim sprzedał auto. Ja bym się w życiu na nie zdecydował.
Pojeździły 10tyś km i miały luzy, no ale wiedziałem że to świeży wahacz i że sworzeń ok, dlatego wrzuciłem PU do bądź co bądz - używanych wahaczy.

Ostatnia edycja:
To dobrze, zapewne zrobię tak jak ty i nie będę dokładał do TRW. W piątek będę wymieniał górne wahacze, szkoda że wcześniej nie zamówiłem sobie tych tulei. Powiedzcie jeszcze czy te tuleje można wymienić w każdym warsztacie?

Nie powinno być problemu.
Tyle tylko że uczul mechanika by solidnie je nasmarował, bo będą skrzypieć w wahaczu.
Smar będzie dołączony do zamówienia.
A i pamiętaj że możesz mieć 5% rabatu u StrongFlex

Ok dzięki, teraz nie zamówię bo krucho z pieniędzmi a szkoda bo byłby już spokój:PWymieniam dwa górne więc trzeba zamówić 4 tuleje za 200zł.

Słuchajcie a jeśli już w temacie sworzni.
Kiedyś ogłaszał się gość na forum który twierdził że jest w stanie zamontowac niezniszczalne sworznie.
Temat upadł czy gość działa ?

ja w ktoryms temacie poruszalem spraw wymiany tulei gornego wachacza na zwykle gumowe nie PU, u mnie wymienilem bo mialem luzy, latwo to wychwycic jak sie to wajche od gornego wachacza chwyci i porusza na boki, tuleje wyrabiaja sie od srodka tam gdzie przechodzi przez nie sruba, co ciekawe tuleja dostaje luzu na ktoryms ze swoich bokow i wtedy tam smiesznie sie rusza - ale mowie latwo to wyczuc reka

Amortyzatory
Powrót