jaki smar do drążków kierowniczych 156

majster

Nowy
Auto
Same ALFICE
hello,

jaki najlepszy samr zastosowac do drążków kierowniczych, bo wymieniałem osłony i troche smaru z nimi ubyło, a chciałbym go uzupełnic. Przez co mam pytanko jaki smar jest najlepszy?

:D dobreop-ot

Ostatnią edycję dokonał moderator:
smar nie może tylko wchodzić w reakcje z gumą żeby nie popierniczylo nowych osłon.

majster@ Hehe ugryzło co, niestety ja odpowiedzialem Ci ze to co mowisz jest dobre ... nie wiem po co mi tu z regulaminem wyjezdzasz:D .
Tak tez nie myslalem... (tj regulamin)

Ostatnia edycja:
ja bym uzyl smaru do przegobów. nie reaguje z guma, nie rozrzdza sie...

majster jakie miales objawy ze wymieniales oslony ?

spytalem sie bo cos chyba tez mam z drazkami albo z koncowkami drazkow bo jak jade na bruku takim bardzo nierownym to slysze takie metaliczne pukanie w kierownicy w kabinie to slychac zaraz przy kole kierownicy za airbagiem , na przegladzie diagnosta powiedzial ze luzow nie ma zawieszenie w porzadku i nie wiem wlasnie co jest przyczyna .

spytalem sie bo cos chyba tez mam z drazkami albo z koncowkami drazkow bo jak jade na bruku takim bardzo nierownym to slysze takie metaliczne pukanie w kierownicy w kabinie to slychac zaraz przy kole kierownicy za airbagiem , na przegladzie diagnosta powiedzial ze luzow nie ma zawieszenie w porzadku i nie wiem wlasnie co jest przyczyna .

Ja też tak mam ale tylko podczas skrętu w prawo jak na nierówność trafię, drążka lewego jeszcze nie wymieniałem nigdy więc chyba tylko on pozostaje.
BTW, diagnosta na stacji kontroli też twierdzi że luzów brak, inny gość w innym miejscu, który ustawić miał mi zbieżność powiedział, że obydwa drążki do wymiany, dla pewności pojechałem do trzeciego, powiedział że jest ok i ustawił zbieżność.. Paranoicy czy jak..?

Amortyzatory
Powrót