Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Biorę to pod uwagę, jednak wujek przy Nissanie ma 18" i opony o szerokości 215 - nie wygląda to źle. Zastanawiam się na 225, ale z drugiej strony te polskie koleiny...Rafal, a zakladajac ze bedzie pasowac to, czy nie wydaje sie Tobie, ze opona 215 bedzie kiepsko wygladala na 18stkach? Standardowe 18stki, z tego co sie orientuje, sa na oponach 235/45
Jeszcze nie kupiłem 18" waham się, czy uda mi się to wszystko sensownie poskładać i kalkuluję za i przeciwPewnie już ma te koła, więc możemy zakładać, że ich używał.
Też myślę, że będzie kiepsko wyglądało.. także nie wiem czy jest sens zapinać 18" z oponą 215, bo chyba 17" z oponą 225 będzie wyglądało lepiej.. Co do kolein, to bym nie dramatyzował, coraz mniej ich się spotyka.. a nawet jak już są to problem jest zdecydowanie wyolbrzymiany.. Ja mam 255/35/19 i nie narzekam..Rafal, a zakladajac ze bedzie pasowac to, czy nie wydaje sie Tobie, ze opona 215 bedzie kiepsko wygladala na 18stkach? Standardowe 18stki, z tego co sie orientuje, sa na oponach 235/45
Ja kupiłem 159 właśnie na takim ogumieniu i felgach 17" - dlatego wiem jak się jeździło. Opony jednak były zużyte i kupiłem 215/50/17a czemu zamiast dedykowanych 225/50 15 używacie 225/45 ?
a czemu zamiast dedykowanych 225/50 15 używacie 225/45 ?