gar_krk
Nowy
- Auto
- 159 / MiTo
A co niby ma być ?
Nie wiem w czym problem ?
Jest dostępny od ręki![]()
Pablo jaki jest teraz adres www do sklepu?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A co niby ma być ?
Pablo jaki jest teraz adres www do sklepu?
A co niby ma być ?
No chodzi mi o to :
"cisnę dalej: polecacie i lejecie Millersa XF Longlife 5W30 C2 lub C3 a to wg producenta są Mid Saps - średnio pasując do DPF"
mi chodzi tylko i wyłącznie o dobór najlepszego oleju dla mojej Belli - spełniający normy ACEA C... i zarazem Low SapsAle ja nie wiem, o co chodzi temu jegomościowi.
Nie interesują mnie takie wywody, olej spełnia papierowe normy, a poza tym stosuję go od kilku ładnych lat i nigdy, ale to kompletnie ani razu nie było z nim żadnej krzywej akcji.
mi chodzi tylko i wyłącznie o dobór najlepszego oleju dla mojej Belli - spełniający normy ACEA C... i zarazem Low Saps![]()
No to masz Low Sapsa i za pół ceny Millersami chodzi tylko i wyłącznie o dobór najlepszego oleju dla mojej Belli - spełniający normy ACEA C... i zarazem Low Saps![]()
Ja zalalem Ravenol 5w40 i juz po pierwszych dwoch wypaleniach dpf'a moge powiedziec ze wydluzyl sie czas zapychania filtra. Jezdze glownie po miescie 95%, zwykle filtr zapychal sie 450-520 km a teraz wydluzylo sie do 650 km. Tankuje paliwo na jednej stacji wiec prawdopodobienstwo roznicy w paliwie jest znikome.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
U mnie to się szykuje kumulacja, koła z 16 na 18, szerokość z 215 na 235, olej z 5w30 na 5w40.
Ktokolwiek może to potwierdzić że wzrosło mu spalanie po przejściu z 5w30 na 5w40?
Niby większe opory, ale czy to jest w ogóle zauważalne?