• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

jaka wersja wyposazenia?

hubus18xx

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1.6 16v 120 km 2006r
Czesc , potrzebuje wiedzieć jaką posiadam wersję wyposazenia mojej alfy 147 . W papierach nigdzie nie widzę że było to gdzieś uwzględnione. Gdzie to
można naleźć ? Alfa 147 z grudnia 2006 roku 120 km 1.6 Ts , 5 drzwi , dwustrefowa klima , przednie szyby tylko elektryczne , 8 air bag , sterowanie radiem z kierownicy . Jaką to wersja ?

- - - Updated - - -

Impression , distinctive , progression ?

Jest taki legendarny program w internecie. Ogólnodostępny.
Eper.
Jest kilka działających edycji. Jedna jest nawet z tego roku.
I można tam wpisać VIN.
I wyświetli jaką wersję wyposażenia masz.

Każde 147 ma 6 poduszek. Nie było innej opcji :) Wszystkie poduchy były w standardzie (2czołowe + 2boczne + 2kurtyny).

Progression + kilka opcji.
Jakbyś miał Distinctive to byłyby 4 el. szyby.

To 8 mi się marzyło chyba :-):-) dzięki panowie za odpowiedzi , w tym eperze poszukam jakimś aktualnym i który działa

Witam.
Narzeczony mojej siostrzenicy (Portugalczyk) ma Alfę Romeo 147 1.6 105 koni z 2004r. Chciałby się dowiedzieć jaką ma wersję wyposażenia (Distinctive, Progressive or Impressive) swojego auta.
Czy jeżeli podam tu VIN auta pomoże mi ktoś w rozszyfrowaniu tego ????
Proszę o pomoc.

a EPER Ci nie działa? Przecież tam jak wpiszesz VIN to będziesz miał wersję wyposażenia

Dzięki wielkie, już mu odpisałem jaką ma wersję :-) czasami najciemniej pod latarnią :-) :-) jasne że w eper to podają :-) no nic, dzięki za tak oczywistą oczywistość :-) pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót