Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
W zależności od konkretnego egzemplarza powinieneś trafić na coś zadbanego - ale to będzie zależeć od wyposażenia i wersji 3D/5D i silnika(8 czy 16V).
Wejdź na Facebook (tak wiem, ale tam najszybciej o konkrety w dzisiejszym świecie), poszukaj grupy zamkniętej Alfaholicy - kupię/sprzedam i napisz jakie masz środki i jakie oczekiwania i z pewnością ktoś się odezwie.
I tak i nie. Na pewno nie polecam kierować się tylko ceną, bo można kupić samochód z górnej półki cenowej i wtopić, a można też kupić auto z niższego pułapu, które będzie jeździć bezawaryjnie.
Anyway, 9000 zł wydaje się już konkretną sumą na 147 w dizlu. Myślę, że dostaniesz w tych pieniądzach zadbaną sztukę.
Szkoda, że nowi użytkownicy nie mogą pisać w dziale kupię. Nie ma jak zacząć przygody z Alfami =)
Ja osobiście liczę, że za 9tys to już zadbaną polifotowa wersję uda mi się znaleźć. Marzy mi się 150km ale moc nie jest priorytetem. Zadbana benzynę 1.6 105km też bym przygarnął.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.