• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Jak zidentyfikować wersję wyposażenia?

• Autor wątku Autor wątku Krzysztofor
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O i to jakby sie dalo jaka wersja i jakie wyposażenie to tez bym serdecznie poprosil :-)

ZAR93900007079361

Cześć mogę prosić o informację jakie jest wyposażenie po vinie (ZAR93900007208191), będę bardzo wdzięczny.

O i to jakby sie dalo jaka wersja i jakie wyposażenie to tez bym serdecznie poprosil :-)

ZAR93900007079361
[MENTION=89382]nkaroluky[/MENTION], tutaj w starszych modelach było mniej info. Dwie wersje silnikowe pokazuje przy możliwej konfiguracji silnika, czy na Belgię, czy resztę świata.

ZAR93900007079361.jpg

- - - Updated - - -

Wielkie dzięki stary. Dzięki Tobie dzisiaj jestem bardziej szczęśliwy [emoji106]
[MENTION=89595]Daniel.[/MENTION], cieszę się, że pomogłem ;)

- - - Updated - - -

Ooo. To i ja poproszę ZAR93900007155020
[MENTION=89092]Darrr[/MENTION], tutaj podobna sytuacja:

ZAR93900007155020.jpg

- - - Updated - - -

Cześć mogę prosić o informację jakie jest wyposażenie po vinie (ZAR93900007208191), będę bardzo wdzięczny.
[MENTION=89430]MateuszRomeo159[/MENTION], proszę bardzo :)

ZAR93900007208191.jpg

zdecydowanie mam wersje 150KM, a nie detuned :) chodzilo mi tez o okreslenie jaka wersja u mnie w aucie jest, np w przypadku kupowania OC

zdecydowanie mam wersje 150KM, a nie detuned :) chodzilo mi tez o okreslenie jaka wersja u mnie w aucie jest, np w przypadku kupowania OC

Rozumiem, po prostu dane dla modeli z tych lat są okrojone i nie jestem w stanie więcej wyciągnąć, w tym wersji.

Dzięki, dobre i to. Przynajmniej wiem, że mam material droższy od skóry

Ostatnia edycja:
Masz tam napisane wersja: High
Jeśli by przyjąć nomenklaturę stosowaną w PL to twoja wersja to pewnie Distinctive

Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka

Witam, można sprawdzić wyposażenie samochodu, numer vin: ZARFAEBNXJ7576576

Witam. Może uda się sprawdzić moją sztukę po numerze VIN. ZAR93900007210110. Pozdrawiam.

Witam. Może uda się sprawdzić moją sztukę po numerze VIN. ZAR93900007210110. Pozdrawiam.

Produkcja 30/04/2008
Wersja Sport (czyli takie bogatsze Distinctive)
Na szybko przeleciałam wyposażenie to chyba niezłe :) Fabrycznie przyciemniane szybki, fotel pasażera z regulacją wysokości siedziska, nagrzewnica PTC, kierownica Ti, szyberdach?
Czy coś jeszcze?

- - - Updated - - -

Jeszcze grzane siedziska

Dziękuję bardzo. Szyberdachu nie mam ale za to jest podsufitka czarna :P Coś tam jest z pakietu Ti :P

Gorąca prośba o sprawdzenie mojej 9, VIN ZAR93900007235752 :)

O właśnie szukałem też przy okazji działającej wersji Epera, dzięki! ;)

Amortyzatory
Powrót