P
przybysz1987
Guest
Witam jestem posiadaczem od niedawna alfy 156 1.9JTD 115km chodzi mi ciągle po głowie sprawa sprzęgła, łapie na samej górze a gdy pedał dociskam do podłogi przy końcu idzie ciężko. Co o tym sadzicie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Aha podejrzewałem ze sie konczy..ale biegi wchodza elegancko ,tylko przy ruszaniu z gazem szarpie delikatnie...jakie polecili byście kupic sprzegło? w inter carsie znajomy polecił mi luka cena 1050zl w detalu.
ile!!!!!! ROZBÓJ W BIAŁY DZIEŃ, 6OO to max. Tylko nie mów ,że to dobry znajomyAha podejrzewałem ze sie konczy..ale biegi wchodza elegancko ,tylko przy ruszaniu z gazem szarpie delikatnie...jakie polecili byście kupic sprzegło? w inter carsie znajomy polecił mi luka cena 1050zl w detalu.
Powinno chodzić gładko i miękko oraz "brać" około połowy ruchu pedału.
- - - Updated - - -
Jeśli zaczyna łapać wysoko to będzie oznaczało jego nie uchronny koniec.